«Αττική Μπροστά»: Το όνομα του συνδυασμού του Νίκου Χαρδαλιά για την περιφέρεια - «Κάθε μέρα να κάνουμε ένα βήμα μπροστά»

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε το όνομα του συνδυασμού του, "Αττική Μπροστά" στη μάχη των περιφερειακών εκλογών για την Αττική

Η Αττική είναι ο τόπος μας. Και αξίζει να πάει μπροστά» είναι το μήνυμα του Νίκου Χαρδαλιά ο οποίος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε ότι το όνομα του συνδυασμού του είναι το «Αττική Μπροστά».

«Σήμερα ξεκινάμε μαζί, για να πάμε την Αττική Μπροστά.Γιατί τον Οκτώβριο, καλούμαστε να πάρουμε μία απόφαση που θα έχει αντίκτυπο στη ζωή μας. Αυτή είναι η πραγματικότητα της Αυτοδιοίκησης: αφορά τα μικρά και τα μεγάλα της καθημερινότητας» σημειώνει ο Νίκος Χαρδαλιάς στην ανάρτησή του.

Και προσθέτει: «κάθε ψηφοδέλτιο θα εμπεριέχει μέσα τη δική σας εμπιστοσύνη. Και θέλω να μου επιτρέψετε να την κερδίσω.

Αισθάνομαι βαριά την ευθύνη να επιτελέσω το έργο για το οποίο σας ζητάω να με εμπιστευτείτε. Και δεσμεύομαι πως θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας, εάν αποφασίσετε να μου την δώσετε. Γιατί η Αττική είναι ο τόπος μας. Και αξίζει να πάει μπροστά. Κάθε μέρα, ένα βήμα μπροστά».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ