Η Μαρία Μπακοδήμου στη Ζανζιβάρη - Οι υπέροχες διακοπές της παρουσιάστριας στην αφρικανική χώρα

Οι εναλλακτικές διακοπές της Μαρίας Μπακοδήμου στην Αφρική!

Η διάσημη Ελληνίδα παρουσιάστρια, Μαρία Μπακοδήμου, επέλεξε να κάνει διαφορετικές διακοπές φέτος το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, άφησε πίσω τα ελληνικά νησιά και το Αιγαίο και μετέβη στην Ζανζιβάρη, η οποία είναι μια χώρα στην Ανατολική Αφρική, που βρέχεται από τον Ινδικό ωκεανό. 

Η Μαρία Μπακοδήμου φαίνεται μέσα από τις φωτογραφίες της να εξερευνά τη διαφορετική κουλτούρα της αφρικανικής χώρας και να δοκιμάζει τοπικά εδέσματα. Μάλιστα, η παρουσιάστρια εμφανίζεται ιδιαίτερα κοινωνική, καθώς αγκαλιάζει ένα μικρό παιδί, κάτοικο της Ζανζιβάρης και απαθαντίζει στην κάμερα στιγμές και με μια κυρία με το παιδί της.

Φορώντας ένα ριχτό φόρεμα σε λευκό και πράσινο και κρατώντας μια κόκκινη εντυπωσιακή τσάντα έγραψε μια φράση του Billy Joel "Me, I'm just another face at Zanzibar
But the waitress always serves a secret smile…", δηλαδή "Εγώ, είμαι ένα ακόμα πρόσωπο της Ζανζιβάρης. Αλλά η σερβιτόρα πάντα σερβίρει ένα κρυφό χαμόγελο".

Διαβάστε επίσης: Μαρία Μπακοδήμου: Εγκλωβισμένη στην εθνική οδό λόγω της μεγάλης φωτιάς - Τα στιγμιότυπα από το έντονο μποτιλιάρισμα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ