Μαρία Κορινθίου: Αδυνατισμένη και πιο όμορφη από ποτέ ποζάρει με μαγιό - Σαν "Ραπουνζέλ" στη Σαντορίνη

Στη Σαντορίνη απολαμβάνει τις διακοπές της η Μαρία Κορινθίου!

Στη Σαντορίνη βρίσκεται για διακοπές με την οικογένειά της η Μαρία Κορινθίου μετά από μια απαιτητική επαγγελματική χρονιά. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια φαίνεται πως κατάφερε να βρει μερικές στιγμές γαλήνης στο μαγευτικό ελληνικό νησί, μετά από την επεισοδιακή αποχώρησή της από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Η Μαρία Κορινθίου ποζάρει στον φακό ανανεωμένη, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και κλέβει τις εντυπώσεις. Αδυνατισμένη και δροσερή, είναι πιο όμορφη από ποτέ. Η Μαρία Κορινθίου μέσα τη χρονιά είχε κάνει μεγάλη προσπάθεια να χάσει κάποια κιλά και φαίνεται ότι τα κατάφερε!

Instagram @mariakorinthiou

Σαν “ραπουνζέλ” στο Instagram

Πέρα από το καλλίγραμμο κορμί της, οι θαυμαστές της Μαρίας Κορινθίου επαινούν και τα μαύρα μακριά μαλλιά της, που αποτελούν το όνειρο πολλών γυναικών. Το άβαφο πρόσωπό της αναδεικνύει τη φυσική της ομορφιά, κάτι που επίσης δεν άφησαν ασχολίαστο οι ακόλουθοι της στο Instagram.

Δειβάστε επίσης: Η Μαρία Κορινθίου σταμάτησε από «Το Πρωινό»: ”Δεν κάνω άλλο υπομονή" - Η ανακοίνωση του ANT1 (βίντεο)

Η δύσκολη προσπάθειά της να χάσει τα περιττά κιλά

Σε συνέντευξή της, μάλιστα, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Μαρία Κορινθίου είχε αναφέρει ότι: “Ήθελα να χάσω κιλά. Αλλά ξεκίνησε πρώτα από την ψυχούλα μου. Νομίζω ότι όλα ξεκινούν από την καρδούλα μας. Το τι νιώθουμε, το τι τοξικότητα έχουμε στη ζωή μας, το πώς είναι η ψυχολογία μας. Καλώς ή κακώς, τα περιττά κιλά συνήθως είναι τοξικότητα πραγμάτων, καταστάσεων, και είναι μία άμυνα, ένα τείχος για να μπορείς να αμυνθείς υποσυνείδητα. Στη δεύτερη καραντίνα αισθανόμουν ότι πνιγόμουν από τα κιλά. Ανέβηκα στη ζυγαριά, έπαθα σοκ και ήταν σαν να πατήθηκε ένα κουμπάκι. Όλοι με ρωτάνε τι έκανα. Έδωσα «εντολή» στον εγκέφαλο και ήταν πολύ συνειδητή”.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ