Ελένη Φουρέιρα: Με φλοράλ look αναδεικνύει τη σιλουέτα της - Πιο όμορφη από ποτέ έξι μήνες μετά τον τοκετό

Η Ελένη Φουρέιρα εντυπωσίαζει ντυμένη στα φλοράλ!

Η Ελένη Φουρέιρα τράβηξε για άλλη μια φορά την προσοχή των θαυμαστών και των ακολούθων της με μια εκπληκτική σειρά φωτογραφιών στο Instagram της. Η πολυτάλαντη καλλιτέχνιδα ανέβασε φωτογραφίές φορώντας ένα εκπληκτικό και σέξι floral σύνολο, αναδεικνύοντας το σώμα της μόλις έξι μήνες μετά τον τοκετό.

Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει τις τελευταίες αναρτήσεις της Ελένης Φουρέιρα στο Instagram είναι η αυτοπεποίθηση για το καλλίγραμμο σώμα της, λίγους μήνες μετά τη γέννα. Για άλλη μια φορά έδειξε με αυτοπεποίθηση τη σιλουέτα της, αυτήν τη φορά επιλέγοντας φλοράλ ενδυμασία. Η προθυμία της να μοιραστεί με το κοινό της το ταξίδι του σώματός της μετά το μωρόμ είναι μια ισχυρή δήλωση ενάντια στα μη ρεαλιστικά πρότυπα ομορφιάς. Αγκαλιάζοντας το σώμα της που αλλάζει, δείχνει ότι η ομορφιά ξεπερνά τους συμβατικούς κανόνες. Αν και δεν πήρε πολλά κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Ελένη Φουρέιρα έχει γίνει έμπνευση για αμέτρητες νέες μητέρες και γυναίκες σε όλη την Ελλάδα.

 

Διαβάστε επίσης: Ελένη Φουρέιρα: Το ταξίδι στη Μαδρίτη για την περιοδεία, «Reborn Tour» - Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό της

Καθώς η Ελένη Φουρέιρα συνεχίζει να συγκεντρώνει την υποστήριξη και τον θαυμασμό από τους θαυμαστές και άλλες διασημότητες, οι αναρτήσεις της στο Instagram έχουν πυροδοτήσει ένα κύμα θετικότητας και επαίνους. Οι ακόλουθοί της έχουν πλημμυρίσει τα σχόλιά της με λόγια ενθάρρυνσης και ευγνωμοσύνης που είναι φάρος της θετικότητας, της ενδυνάμωσης και της αυτοπεποίθησης. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ