Κατερίνα Γερονικολού: Στυλάτη σε παράσταση του συντρόφου της Γιάννη Τσιμιτσέλη στο κέντρο της Αθήνας - Έφυγαν μαζί μετά το τέλος σαν ερωτευμένο ζευγαράκι

Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννης Τσιμιτέλης μαζί στην παράσταση "Τι φάση πάλι, ρε"!

Η Κατερίνα Γερονικολού είχε μια βραδινή έξοδο στο κέντρο της Αθήνας, όπου παρακολούθησε την παράσταση του συντρόφου της Γιάννη Τσιμιτσέλη, "Τι φάση πάλι, ρε", στο θέατρο Άλσος. Η πανεμορφη ηθοποιός φόρεσε ένα κροσέ σύνολο με δέσιμο στο λαιμό. Το πολύχρωμα look της ολοκληρώθηκε με μια τσάντα φάκελο και φωτεινούς τόνους στο μακιγιάζ.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε να αναχωρεί μαζί από το θέατρο Άλσος μετά την παράσταση. Στην παράσταση, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παίζει στο έργο "Τι φάση πάλι, ρε" της Δήμητρας Παπαδοπούλου.

Διαβάστε επίσης:Κατερίνα Γερονικολού: «Η πιο άβολη ερώτηση που μου έκαναν είναι αν έχουμε κοινό ταμείο με τον Γιάννη» (βίντεο)

Η πολυσυζητημένη σχέση του ζευγαριού

Τον άνοιξη του 2018, η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης προκάλεσαν με τη σχέση τους έντονη φημολογία και συζήτηση στις εκπομπές και στο διαδίκτυο. Πλέον, η σχέση τους είναι ευρέως γνωστή στο κοινό. Τα σενάρια για έναν γάμο του ζευγαριού δίνουν και παίρνουν καθημερινά. Ωστόσο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δηλώνει για το θέμα του γάμου ότι: " Με την Κατερίνα μένουμε μαζί. Ο γάμος είναι μια τυπική διαδικασία που πιθανώς χαροποιεί τους γύρω… την έχω δει με νυφικό, έχω παντρευτεί σε σειρές…¨".

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι Έλληνας ηθοποιός και παρουσιαστής. Γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1981 στη Ζυρίχη αλλά μεγάλωσε στο χωριό Γαλατάς Μεσολογγίου και μετέπειτα στη Πάτρα. Κατάγεται από το Κρυονέρι Αιτωλοακαρνανίας.Το 1999, σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει στη Δραματική Σχολή "Ίασμος" του Βασίλη Διαμαντόπουλου, από όπου και αποφοίτησε. Από το 2018 είναι ζευγάρι με την ηθοποιό Κατερίνα Γερονικολού, με την οποία γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας "The Bachelor".  Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες (2018), Κι απο Σμύρνη...Σαλονίκη (2019), Γαμπροί για πούλημα (2016), Βαφ'τα μαύρα (2016). Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές Πολυκατοικία, Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα, Έλα στη θέση μου.

Ποια είναι η Κατερίνα Γερονικολού

Η Κατερίνα Γερονικολού είναι γεννημένη την 1η Σεπτεμβρίου και είναι απόφοιτη της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Οι σπουδές της όμως δε σταματούν εκεί, καθώς είναι πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής του Παν/μίου Αθηνών και απόφοιτη του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Εχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, αλλά και παραστάσεις στο θέατρο. Έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από τον ρόλο της στη σειρά Λάκης, ο γλυκούλης, οπού υποδυόταν την Άννα, κόρη του Πέτρου Φιλιππίδη. Το 2010 και 2011 έκανε κάποιες guest εμφανίσεις στις σειρές Η γενιά των 592 ευρώ και Πολυκατοικία, ενώ το 2011 πρωταγωνίστησε στους Οι Βασιλιάδες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ