Μαντόνα: 65 και να καίει! Η "like a virgin" γιορτάζει σαν κοριτσάκι μετά τη φοβερή περιπέτεια υγείας

Η Μαντόνα βγήκε από το νοσοκομείο και παρτάρει σαν νεαρή!

Η Μαντόνα, η εμβληματική βασίλισσα της ποπ, βγήκε από το νοσοκομείο μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας και πάρταρε σαν νεαρό κορίτσι! Ο θρύλος της μουσικής πρόσφατα μοιράστηκε  στο Instagram τη θριαμβευτική επιστροφή της μετά από μια σύντομη παραμονή στο νοσοκομείο. Η ανάρτηση, συνοδευόμενη από μια σαγηνευτική φωτογραφία, δείχνει τη Μαντόνα να αποπνέει ζωηρή ενέργεια και νεανικό ενθουσιασμό.

Στο στιγμιότυπο, η Μαντόνα φαίνεται να ποζάρει σίγουρη, άγρια και χωρίς έλεος.Η λεζάντα της δημοσίευσης είναι αντιπροσωπευτική της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ποπ σταρ: "Και κάπως έτσι είμαι έξω από το νοσοκομείο... φώτα του Παρισιού .... Μουσική αναμμένη ... Χορός". Τα λόγια της όχι μόνο μεταφέρουν τη χαρούμενη ψυχική της κατάσταση, αλλά και υπαινίσσονται τις συναρπαστικές περιπέτειες που περιμένουν. Είναι προφανές ότι η Μαντόνα είναι έτοιμη να ανακτήσει τον θρόνο της και να θαμπώσει τον κόσμο για άλλη μια φορά.

Instagram @madonna

Αυτή η ανάρτηση στο Instagram είναι κάτι περισσότερο από ένα στιγμιότυπο. είναι μια δήλωση. Το ζωντανό πνεύμα και η ανθεκτικότητα της Μαντόνα λάμπουν, εμπνέοντας θαυμαστές σε όλο τον κόσμο..

Καθώς ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία την επόμενη κίνησή της, ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο, ότι η Μαντόνα επέστρεψε και είναι έτοιμη να βάλει φωτιά στη σκηνή. Με το αδάμαστο πνεύμα και το απαράμιλλο ταλέντο της, συνεχίζει να αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός. Είτε φτιάχνει επιτυχίες στις κορυφαίες τσαρτ είτε χορεύει σε μια καταιγίδα, η Μαντόνα παραμένει μια αιώνια υπολογίσιμη δύναμη.

Το "like a virgin" σπάει τα ταμία

Αξίζει να σημειωθεί ότι σαν σήμερα πρώτο άλμπουμ της Μαντόνα, "Like a Virgin", γίνεται ο πρώτος δίσκος από γυναίκα καλλιτέχνιδα που ξεπερνά σε πωλήσεις τα 5 εκατομμύρια.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για άλλη μια φορά να ακολουθήσετε τον ρυθμό της μουσικής της Μαντόνα, γιατί η Βασίλισσα επέστρεψε στην πόλη και είναι έτοιμη να κάνει πάρτι σαν νεαρή κοπέλα – υπενθυμίζοντάς μας σε όλους ότι η βασιλεία της δεν έχει όρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ