Ξεκαρδιστικό! Ο κούκλος πρασινομάτης κουρέας και ο πανέξυπνος μικρούλης - Δυο βίντεο που θα σας φτιάξουν την ημέρα με τον διάλογο του διδύμου

Ο μικρός που έγινε viral στο TikTok με τις ατάκες του θα σας κάνει να πέσετε στα πατώματα από τα γέλια!

Τρελαίνει το TikTok ο μικρός πελάτης του κούκλου κουρέα του TikTok Γιώργου Μελαδάκη, με τις απίστευτες ατάκες που χρησιμοποεί όσο τον κουρεύει. Απαιτητικός αποδείχθηκε ο μικρός, ο οποίος κάνει συνεχώς υποδείξεις στη δουλειά του κουρέα.

Η αντιπαράθεση ξεκινάει από την αρχή, όταν το παιδάκι ζητάει από τον κουρέα να του αφήσει τα μαλλιά στο πάνω μέρος της κεφαλής πιο μακριά για να τα πιάνει κότσο. Ο κουρέας του εξηγεί ότι δεν είναι καλή ιδέα και ότι δεν θα του ταιριάζει το συγκεκριμένο στυλ, όμως ο μικρός επιμένει και μάλιστα ζητάει και χωρίστρα! 

@giorgos_meladakis Στο νεο update λειπει κιαλλο δοντι ? #fy #prank #viral #barber #CapCut ♬ πρωτότυπος ήχος - Giorgos Meladakis

Σε ένα άλλο από τα βίντεο βλέπουμε τον Γιώργο Μελαδάκη να μην του κουρεύει επίτηδες ένα σημείο κοντά στο αυτί με την πρόφαση ότι αν πλησιάσει την κουρευτική μηχανή, θα του κόψει το αυτί. Τότε ο μικρός του απαντάει έξαλλος ότι οι επαγγελματίες το κάνουν αυτό και του δείχνει τον τρόπο.

Οι χρήστες του TikTok που ξετρελάθηκαν με την αντιπαράθεση των δυο, σχολιάζουν ότι το παιδάκι είχε το θάρρος να πει στον κουρέα ότι δεν του αρέσει το κούρεμα, σε αντίθεση με τους ενήλικες που σπάνια θα παραπονεθούν αν δεν τους αρέσει το αποτέλεσμα.

 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ