Αριστοκρατικός γάμος στη Σεβίλλη: Η κόμισσα της Ampurias με νυφικό στο χρώμα της σαμπάνιας - Ο όμορφος, κομψός γαμπρός (φωτό - βίντεο)

Να ζήσουν!

Να ζήσουν οι νεόνυμφοι!

Ακόμη ένας royal γάμος έλαβε χώρα αυτό το καλοκαίρι με χαμόγελα και συγκίνηση.

Συγκεκριμένα, μεταφερόμαστε στην Ισπανία αυτή τη φορά και στην πόλη της Σεβίλλης όπου η 54η κόμισσα της Ampurias, Dona (Doña Victoria Eugenia Fernández de Córdoba y Fernández de Henestrosa το πλήρες όνομα!), παντρέυτηκε τον αγαπημένο της, Pedro Domínguez-Majón.

Το μυστήριο τελέστηκε στις 3 Ιουνίου στην εκκλησία Iglesia de San Esteban και ύστερα φυσικά σύμφωνα με την παράδοση ακολούθησε μια δεξίωση στο La Casa de Pilatos στη Σεβίλλη, την έδρα των Δούκων του Medinaceli.

 

 

Να σημειώσουμε ότι η κόμισσα της Ampurias είναι κόρη και κληρονόμος του 19ου δούκα του Σεγκόρμπε και της πριγκίπισσας Μαρίας ντα Γκλόρια ντε Ορλεάν-Μπραγάντσα, και εγγονή της εκλιπούσας XVIII Δούκισσας του Μεντινατσέλι.

Βασιλιάδες, ευγενείς και συγγενείς από όλη την Ευρώπη παρευρέθηκαν στο σημαντικό αυτό γεγονός.

Μερικοί εκ των οποίων ήταν, ο Πρίγκιπας Πέτρος και ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος της Σερβίας, η Πριγκίπισσα Μαρία Λάουρα του Βελγίου, η Αρχιδούκισσα της Αυστρίας-Έστε. Η κόμισσα Arco-Zinneberg και ο πρίγκιπας von Thurn.

 

 

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες η νύφη έκλεψε τις εντυπώσεις με το απίθανο αυτό νυφικό. Παρόλο που δεν ήταν λευκό όπως είθισται στους γάμους ....

Ήταν μπεζ, στο χρώμα της σαμπάνιας και έπεφτε μέχρι κάτω όχι με μεγάλη ουρά όμως. Είχε κοντό μανίκι και ανοιχτό ντεκολτέ και η νύφη το συνδύασε με ασορτί γάντια.


instagram @the_royal_watcher


instagram @the_royal_watcher


instagram @the_royal_watcher


instagram @the_royal_watcher

Το πιο glam αξεσουάρ φόρεσε στο κεφάλι (όχι δεν ήταν το πέπλο!) και συγκεκριμένα μία τιάρα με διαμαντάκια, δίνοντας της ακόμη περισσότερη λάμψη!

Να ζήσουν, λοιπόν, ευτυχισμένοι και να χαμογελάνε συνέχεια!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ