Η στιγμή που ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται Αλίκη Βουγιουκλάκη & Μελίνα Μερκούρη - Ο Ψινάκης του περιγράφει το περίφημο τηλεφώνημα (βίντεο)

Απολαυστικός!

Δείτε ένα απολαυστικό βίντεο με τον top showman Τάκη Ζαχαράτο να μιμείται άψογα την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Μελίνα Μερκούρη.

Συγκεκριμένα, σε ένα επεισόδιο της εκπομπής του Ηλία Ψινάκη, "Στο γηροκομείο", εκείνος περιγράφει το τηλεφώνημα της Αλίκης στην τότε υπουργό πολιτισμού Μελίνα Μερκούρη.

Διαβάστε ακόμη: Vintage pic: Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη ξαναέβαλε μαγιό & πόζαρε στο φακό - Grande γαλάζιο καπέλο ασορτί με το μπικίνι της (βίντεο)

Η Βουγιουκλάκη ήθελε να ανεβάσει την Αντιγόνη στην Επίδαυρο.

Απλά απολαύστε τον Τάκη Ζαχαράτο στο παρακάτω βίντεο:

@iliaspsinakis Αρχαίοstory time από Τάκη για Αλίκη Βουγιουκλάκη μόνο #ΣτοΓηροκομειο ♬ Αλίκη Βουγιουκλάκη - Ηλίας Ψινάκης

Ήταν 6 Ιουλίου 1990 (πριν από 30 χρόνια) όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη έκανε την εμφάνισή της στο αρχαίο θέατρο Επιδαύρου με την τραγωδία του Σοφοκλή «Αντιγόνη».

Είχε δοκιμαστεί τέσσερα χρόνια πριν (1986), στο ίδιο θέατρο, με την κωμωδία του Αριστοφάνη «Λυσιστράτη», με γερή αρματωσιά: Σκηνοθεσία Αλέξης Σολομός, μουσική Μάνος Χατζιδάκις. Εκεί το ρίσκο δεν ήταν μεγάλο – τόσοι και τόσοι τα τελευταία χρόνια έχουν αλώσει το επιδαύριο θέατρο με Αριστοφάνη.

Διαβάστε ακόμη: Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σαν σήμερα γεννήθηκε η «εθνική μας σταρ» - Το ιδιαίτερο βίντεο της Φίνος Φιλμ (φωτό)

Η «Αντιγόνη» είχε απαιτήσεις που δεν αναγνώριζαν, επαΐοντες και μη, σε μια σταρ που είχε επιβληθεί, επί τρεις και πλέον δεκαετίες, στο λεγόμενο λαϊκό κοινό με ανάλαφρους ρόλους, μολονότι, και στην περίπτωση της «Αντιγόνης», είχε τη σκηνοθετική ενίσχυση του Μίνου Βολανάκη και τη μουσική του Μίκη Θεοδωράκη. Αποτέλεσμα: το κοινό (της) την αποθέωσε, η κριτική την «έθαψε»… (Μεταξύ άλλων και ο Θόδωρος Κρητικός της «Ελευθεροτυπίας», στην κριτική του με τίτλο: «Νιάου νιάου η Αντιγονούλα…».)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ