Vintage pic: Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη ξαναέβαλε μαγιό & πόζαρε στο φακό - Grande γαλάζιο καπέλο ασορτί με το μπικίνι της (βίντεο)

Σε ποια ταινία πρωταγωνίστησε;

Η αγαπημένη Αλίκη Βουγιουκλάκη πιο καλοκαιρινή από ποτέ!

Η διαχρονική σταρ σε ένα στιγμιότυπο από το παρελθόν μας αφήνει και πάλι άφωνους! Συγκεκριμένα, μέσα από μία vintage φωτογραφία απεικονίζεται η Αλίκη με ένα υπέροχο γαλάζιο μπικίνι και ασορτί μεγάλο καπέλο με φιόγκο να ποζάρει στο φακό.

Ήταν 1964 και γύριζαν την ταινία "Το Δόλωμα". 

Διαβάστε ακόμη: Αλίκη Βουγιουκλάκη forever: Σπάνιο στιγμιότυπο από τα γυρίσματα της "Μανταλένας" το 1960 (φωτό)

Tο τραγούδι και το χορευτικό της Αλίκης, ήταν ιδέα της ίδιας, γιατί ήθελε να κάνει κάτι παρόμοιο με το "My heart belongs to Daddy" της Μέριλιν Μονρόε στην ταινία "Έλα να Αγαπηθούμε".

Εκείνη την περίοδο, η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε αποχωρήσει από την Finos Film, αλλά γύρισε αυτή την ταινία λόγω συμβολαίου που είχε υπογράψει με τον Φίνο.

Διαβάστε ακόμη: Σπανιότατο βίντεο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη: Μιλά στις κάμερες για την περιβόητη “υπόθεση του τσιγάρου” - "Χαίρομαι που έληξε τόσο καλά"

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης ξεκινά δεύτερη καριέρα ως ρολίστας δεύτερων αλλά χαρακτηριστικών ρόλων στο σινεμά.

Πλοκή

Ο Μπάμπης Βαλέρης (Αλέκος Αλεξανδράκης) και ο συνεργάτης του Μάνθος (Ντίνος Ηλιόπουλος) ηγούνται μιας σπείρας απατεώνων, οι οποίοι ειδικεύονται σε χαρτοπαικτικές απάτες. Χρειάζονται στις δραστηριότητές τους μία ωραία γυναίκα ως δόλωμα, έτσι ώστε να προσελκύουν ευκολότερα τα πλούσια θύματά τους. Γι' αυτό ο Μπάμπης επισκέπτεται ένα καμπαρέ της Τρούμπας, στο οποίο ξεχωρίζει την Καίτη (Αλίκη Βουγιουκλάκη) και της προτείνει να συνεργαστούν. Εκείνη δέχεται και έτσι ακολουθεί μια περίοδος εκπαίδευσης, ώστε να αποκτήσει τρόπους και συμπεριφορά αριστοκράτισσας.

Μετά από μερικές επιτυχημένες εξορμήσεις σε διάφορα μέρη, η σπείρα βρίσκεται στη Ρόδο. Εκεί, η Καίτη γνωρίζει τον Μίλτο (Βαγγέλης Βουλγαρίδης), ο οποίος εκδηλώνει ερωτικό ενδιαφέρον γι' αυτήν. Όμως στο μεταξύ η αστυνομία φτάνει στα ίχνη του Μπάμπη, με τη συμβολή του Γιώργου (Ανδρέας Μπάρκουλης), φίλου του Μίλτου, που αναγνώρισε την Καίτη από το διάστημα που εργαζόταν στο καμπαρέ. Τελικά η σπείρα εξαρθρώνεται, αλλά η Καίτη αφήνεται ελεύθερη και μπορεί να χαρεί τον έρωτά της με τον Μίλτο

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ