Όταν η Αμάλ Αλαμουντίν έδωσε τα παπούτσια στο χέρι στον Τζορτζ Κλούνεϊ

Αμάλ Αλαμουντίν σε κομψή εμφάνιση με τα παπούτσια στο χέρι, δίπλα στον Τζορτζ Κλούνεϊ!

Σε μια παλιότερη εμφάνισή της, η πάντα σικάτη Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ εθεάθη με πανέμορφο ροζ φόρεμα με κρόσια, ροζ χρυσή τσάντα και παπούτσιια στο ίδιο χρώμα, Μονο που τα παπούτσια δεν τα φορούσε, αλλά τα κρατούσε... στο χέρι! Ο Τζορζτ Κλούνεϊ ως πραγματικός τζέντζλεμαν, της κρατούσε το χέρι και τη βηθούσε να επιβιβαστεί στο πολυτελές σκάφος για να σαλπάρουν στη λίμνη Κόμο στην Ιταλία. Να θυμίσουμε, ότι το ζεύγος Κλούνεϊ, διατηρεί μια εντυπωσιακή βίλα στην περιοχή, την οποία και επισκέπτονται συχνά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amal Clooney (@amal.ramzi.alamuddin.clooney)

Η Αμάλ Αλαμουντίν θαμπώνει πάντα με τις στυλιστικές της επιλογές, είτε στο κόκκινο χαλί είτε σε μια περιστασιακή βόλτα στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας, όπου με τον σύζυγό της Τζόρτζ Κλούνει περνούν τους καλοκαιρινούς μήνες. Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εξόδου, η διάσημη δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων φόρεσε ένα κομψό σύνολο, αποτελούμενο από πράσινο και τιρκουάζ σορτς Missoni σε συνδυασμό με ένα πουκάμισο με διαφανή μανίκια με υδατική επένδυση. Η Αμάλ ολοκλήρωσε το look της με υπερμεγέθες καπέλο σε ταμπά απόχρωση και μια μεγάλη μαύρη τσάντα, που ενσαρκώνουν την ουσία της la dolce vita.

Instagram: @ruth4me

Το ζευγάρι, μαζί με τα 6χρονα δίδυμα τους, την Έλλα και τον Αλέξανδρο, κοσμούν συχνά την πόλη της λίμνης Κόμο. Η περιοχή έχει ιδιαίτερη σημασία για τους Κλούνεϊ, καθώς εκεί παντρεύτηκαν το 2014.

Διαβάστε επίσης: Τζορτζ Κλούνεϊ: ''Εγώ με τα τζιν μου και το κορίτσι μου μοντέλο'' Η Αμάλ Αλαμουντίν με μίνι μαύρο μπρονζέ (φωτό - βίντεο)

Οι μοδάτες επιλογές της Αμάλ συνεχίζουν να αιχμαλωτίζουν και να εμπνέουν, καθιστώντας την ένα σύμβολο του στυλ που πρέπει να παρακολουθήσετε!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ