Κάθριν Ζέτα - Τζόουνς: Στην Ιταλία αγκαλιά με τον σύζυγο της, Μάικλ Ντάγκλας - Το ριγέ έξωμο φόρεμα που μας ξετρέλανε (φωτό)

Τον κοιτάει και λιώνει ....

 

23 χρόνια και ακόμη τον κοιτάει και λιώνει ...

Ο λόγος για την Κάθριν Ζέτα - Τζόουνς και τον Μάικλ Ντάγκλας, οι οποίοι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2000 και ακόμη παραμένουν full ερωτευμένοι.

Να υπενθυμίσουμε ότι μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, την Κάρις-Ζέτα Ντάγκλας και τον Ντίλαν Ντάγκλας. 

Διαβάστε ακόμη: Κάθριν Ζέτα - Τζόουνς: Όλη η φαμίλια για τη γιορτή του πατέρα! - Αγκαλιασμένοι & χαμογελαστοί με τον μοναδικό, Μάικλ Ντάγκλας (φωτό)

Η ηθοποιός διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στο instagram με τους 5,4 εκατομμύρια ακολούθους, τους οποίους φροντίζει να ενημερώνει συχνά για τις εξελίξεις στη ζωή της.

 

 

 

 

 

 

Τις τελευταίες μέρες μάλιστα βρίσκονται μαζί με τον αγαπημένο της και τους φίλους τους στην Ιταλία και το διασκεδάζουν πολύ.

Πριν μερικές μέρες είχε ανεβάσει μία φωτογραφία με ένα τέλειο beachwear μπλε φόρεμα με σκίσιμο στο πόδι.

Catherine Zeta Jones in blue beach dress on boat
instagram @cathrinezetajones

Στην τελευταία της ανάρτηση τη βλέπουμε μέσα σε σκάφος αγκαλιά με τον Μάικλ Ντάγκλας και πίσω υπέροχο φόντο το γαλάζιο της θάλασσας.

"Σε κοιτάω μικρέ" έγραψε χιουμοριστικά στη λεζάντα.

Διαβάστε ακόμη: Μάικλ Ντάγκλας - Κάθριν Ζέτα Τζόουνς : Γιορτάζουν τα γενέθλια του υπέροχου 22χρονου γιου τους (φωτό)

Και φυσικά δε γίνεται να μη σχολιάσουμε και το μοναδικό look της!

Η αγαπημένη ηθοποιός στα 53 της είναι το απόλυτο fashion icon με τις στυλιστικές της επιλογές να είναι η μία καλύτερη από την άλλη.

 

 

Τώρα, επέλεξε ένα ριγέ φαρδύ φόρεμα με τον έναν ώμο έξω. Πρόσθεσε μεγάλα χρυσά σκουλαρίκια κι έτσι ολοκλήρωσε το look της.

Διαβάστε ακόμη: Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Παίζει πιάνο μέσα στο πολυτελές της σπίτι και μας αφήνει άφωνους! - Το κρυφό, μοναδικό της ταλέντο (φωτό - βίντεο)

Τέλος, έπιασε τα μαλλιά της πάντα σε έναν υπέροχο κότσο για να φανούν τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια αλλά και γιατίπιθανόν να είχε αέρα πάνω στο σκάφος ...

Πως την βρίσκετε την Κάθριν Ζέτα - Τζόουνς;

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ