Νέα Φιλαδέλφεια: Νέο συγκλονιστικό βίντεο - Ο Μχάλης Κατσουρής δέχεται επίθεση με ρόπαλο - Δολοφονικό χτύπημα

Οι Αρχές εξετάζουν αν το χτύπημα με ρόπαλο έφερε την κατάληξη του Μιχάλη.

Στη δημοσιότητα έχε δοθεί ένα νέο βίντεο από τη στιγμή που ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ, Μιχάλης Κατσούρης, δέχεται επίθεση με ρόπαλo, λίγο πριν καταλήξει νεκρός. Το βίντεο κυκλοφόρησε, αφού ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των 105 κατηγορουμένων.

Στο βίντεο διακρίνεται ο Μιχάλης με μπλε μπλούζα να προσπαθεί να φύγει από το σημείο της συμπλοκής. Μάλιστα, η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο, το δολοφονικό χτύπημα στο χέρι του Μιχάλη, να είχε προηγηθεί από την παραπάνω επίθεση με το ρόπαλο.

Λίγο αργότερα φαίνεται να βγάζει το κράνος που φορά και να κοιτά το αριστερό του χέρι. Έπειτα, φτάνει τρέχοντας στο περίπτερο όπου κρύβεται πίσω από ένα ψυγείο με παγωτά. Είναι το σημείο όπου ο 29χρονος καταρρέει και αφήνει την τελευταία του πνοή έχοντας δεχτεί τη μοιραία μαχαιριά στο χέρι.

Στις εικόνες μάλιστα, που δημοσιεύει ο ΣΚΑΪ, φαίνεται και δεύτερος φίλαθλος να δέχεται πολύ άγρια χτυπήματα. Ευτυχώς εκείνος, γλίτωσε τη ζωή του.

Φόβοι για συμπλοκές στις φυλακές - Σε ειδικά κελιά οι κρατουμένοι

Ο προβληματισμός των Αρχών είναι πώς θα υπάρχει ασφάλεια για τους κρατούμενους, γι’ αυτό υπήρξε επικοινωνία της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής με τις διοικήσεις όλων των καταστημάτων κράτησης, οι οποίες έχουν λάβει μέτρα για την ασφαλή κράτηση των προφυλακισθέντων.

Μέχρι το πρωί είχαν εκδοθεί περίπου 70 φυλακιστήρια από τους συνολικά 105 κρατούμενους και συνεχίζεται ή έκδοση και των υπολοίπων, ενώ από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ μετήχθησαν οι πρώτοι 46, οι οποίοι οδηγούνται σε όλα σχεδόν τα καταστήματα κράτησης της χώρας. Οι μεταγωγές των υπολοίπων, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, λόγω Δεκαπενταύγουστου, θα γίνουν την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Διαβάστε επίσης: Νέα Φιλαδέλφεια: Στη φυλακή οι 105 κατηγορούμενοι Κροάτες - Αναζητείται ο δολοφόνος του Μιχάλη - Στο DNA η προσοχή της ΕΛ.ΑΣ.

Το DNA θα δείξε τον δολοφόνο

Με δεδομένο το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί το όπλο του εγκλήματος, οι ερευνητές που ασχολούνται με την υπόθεση θεωρούν πως οι απαντήσεις στο ποιος βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του νεαρού θα δοθούν από τα δείγματα γενετικού υλικού που θα συλλεχθούν από τους συλληφθέντες.

Πάντως, από τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής, τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση έχουν βάλει στο στόχαστρό τους πέντε άτομα τα οποία θεωρούνται βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ