Σοκαριστικό έγκλημα στην Ευρυτανία: Πυροβόλησε και σκότωσε τον αδερφό του μπροστά στην ανιψιά του - Είχε σκοτώσει και ο άλογό του

Φρικτή αδελφοκτονία στη Γρανιτσά Ευρυτανίας!

Απίστευτη δολοφονία σημειώθηκε στη Γρανίτσα της Ευρυτανίας. Ένας 54χρονος οικοδόμος πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα τον 51χρονο αδερφό του. Πριν την αδελφοκτονία είχε σκοτώσει και το άλογο του αδερφού του

Σε σοκ βρίσκεται η κοινωνία της Ευρυτανίας μετά το φονικό, που σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας στη Γρανίτσα Αγράφων.

Ο λόγος της φρικτής δολοφονίας

Η Αστυνομία αναφέρει ότι τα δυο αδέρφια έρχονταν συχνά σε λεκτική αντιπαράθεση το τελευταίο διάστημα, για προσωπικούς λόγους. Μάλιστα, χθες το μεσημέρι, τα δυο αδέρφια είχαν πάει σε καφενείο της περιοχής, ενώ στη συνέχεια επέστρεψαν στο πατρικό τους, όπου διαμένουν με τη μητέρα τους. Την ώρα που έτρωγαν, άρχισαν τον καβγά. Τότε ήταν που ο ένας αδερφός, ο δράστης του φονικού και οικοδόμος στο επάγγελμα, βγήκε από το σπίτι, έβγαλε καραμπίνα και πυροβόλησε το άλογο του άλλου αδερφού, ο οποίος ήταν κτηνοτρόφος.

Εκείνος βγήκε από το σπίτι για να δει τι είχε συμβεί, αλλά ο αδερφός του έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και τον πυροβόλησε στο στήθος, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το έγκλημα διαπράχθηκε μπροστά στα μάτια της ανήλικης ανιψιάς του θύματος.

Την αστυνομία φαίνεται να ενημέρωσε ο τρίτος αδερφός. Οι Αρχές εξετάζουν αν ο 54χρονος ήταν σε κατάσταση μέθης.

 

 

Ο δράστης έχει συλληφθεί.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ