Ποιος διάσημος Έλληνας μακιγιέρ μας δείχνει τον εντυπωσιακό ουρανό με τις Περσείδες από την πατρίδα του τη Γαύδο - Δείτε συγκλό φώτο!

Εικόνες βγαλμένες από παραμύθι!

Ο διάσημος Έλληνας μακιγιέρ Μάνος Βυνιχάκης βρίσκεται στην πατρίδα του τη Γαύδο, όπου απολαμβάνει τις διακοπές του με όμορφη παρέα. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται με τους ακολούθους του στιγμοιότυπα από τις φετινές του εξορμήσεις. Τα βλέμματα κλέβουν οι φωτογραφίες από τις Περσείδες, τα πεφταστέρια που ήταν ορατά πριν λίγες μέρες. 

Στη δημοσίευση του, ο Μάνος Βυνιχάκης μας δείχνει τις συγκλονιστηκές φωτογραφίες από το σπάνιο αυτό φαινόμενο. Ο ουρανός της Γαύδου φαίνεται να έχει βγει από κάποιο παραμύθι! Τα αστέρια λάμπουν φανταχτερά στον ουρανό. Σε συνδυαασμό με το ειδηλλιακό τοπίο της παραλίας και τα πεντακάθαρα νερά του νησιού, συνθέτουν ένα ανεπνάληπτο θέαμα!

Διαβάστε επίσης: Σούπερ μπλε φεγγάρι & NASA: Ξημερώματα απόψε το υπερθέαμα με τον Κρόνο ορατό πριν την ανατολή του ηλίου - Συμβαίνει κάθε 2 χρόνια (βίντεο)

Instagram @manosvynichakis

Διαβάστε επίσης: Οι εκθαμβωτικές γυναίκες του μακιγιέρ Μάνου Βυνιχάκη: Βήμα - βήμα σε βίντεο με το Make up των εορτών 

Σε άλλη ανάρτησή του ο Μάνος Βυνιχάκης μας παρουσιάζει τις ομορφιές της Γαύδου, με τα πανέμορφα ανέγγιχτα τοπία, τις ερημικές αμμώδεις παραλίες και τα καταγάλανα νερά. Τις εντυπώσεις σίγουρα κλέβει το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα της Γαύδου, που μοιάζει να βγήκε από καρτ ποστάλ!

Instagram @manosvynichakis

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ