Άννα Βίσση: Σέρβιρε παγωτό σε τουρίστα - Είμαι καινούρια εδώ - Όσο έχω χωνί... θα στο τραγουδάω

Παγωτατζού έγινε η Άννα Βίσση!

Η Άννα Βίσση συνεχίζει τις διακοπές της στην μαγευτική Κέρκυρα, όπου περνάει στιγμές ξεγνοιασιάς. Η διάσημη ελληνοκύπρια τραγουδίστρια δείχνει ακόμα μια φορά τη χιουμοριστική της και παιχνιδιάρικη πλευρά με ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok. Φαίνεται πως η Άννα Βίσση αποφάσισε να γίνει παγωτατζού!

Πιο συγκεκριμένα, η σταρ αποφάσισε να μπει σε ένα παγωτατζίδικο και να αρχίσει να σερβίρει παγωτό στους τουρίστες. Στο βίντεο που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό, γινόμαστε μάρτυρες μιας απολαυστικής συζήτησης με ένα Ιταλό τουρίστα, ο οποίος θέλησε να αγοράσει παγωτό.

«Θα κάνετε την παραγγελία σας μαζί μου, αλλά είμαι καινούργια εδώ, παρακαλώ περιμένετε», είπε αρχικά στον τουρίστα η Άννα Βίσση. Λίγο αργότερα του αποκάλυψε ότι είναι τραγουδίστρια: «Είμαι επίσης τραγουδίστρια, θα θέλατε να σας τραγουδήσω;». Επιπλέον, άρχισε να τραγουδάει τους στίχους της μεγάλης της επιτυχίας " Όσο έχω φωνή", αλλάζοντας όμως τους στίχους σε "Όσο έχω χωνί" και προκαλώντας γέλιο.

Διαβάστε επίσης: Η Άννα Βίσση στην Κέρκυρα: Ρομαντική βόλτα στην παλιά πόλη - Γλειφιτζούρι και λουλούδια στα μαλλιά

Στο τέλος, όταν ο τουρίστας ρώτησε για το κόστος, η Άννα Βίσση του είπε πως θα του κεράσει το παγωτό με την προϋπόθεση ότι θα της δώσει την άδεια να μοιραστεί το βίντεο στο TikTok.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ