Η Άννα Βίσση στην Κέρκυρα: Ρομαντική βόλτα στην παλιά πόλη - Γλειφιτζούρι και λουλούδια στα μαλλιά

Στην Κέρκυρα για διακοπές η Άννα Βίσση!

Στην Κέρκυρα περνάει τις καλοκαιρινές διακοπές της η αγαπημένη τραγουδίστρια Άννα Βίσση. Η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανάλαφρες στιγμές από την απόδρασή της στο πανέμροφο νησί του Ιονίου. Χαρούμενη και με σπορ διάθεση πέρασε χρόνο με φίλους στα σοκάκια της Κέρκυρας, ενώ απόλαυσε και διάφορες λιχουδιές. 

Η 66χρονη Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια επέλεξε ένα συνολάκι στο οποίο επικρατεί το τζιν. Τζιν πντελόνι και τζιν τζάκετ σε συνδυασμό με αθλητικά παπούτσια, της έδωσαν την casual αύρα που επιθυμούσε. Τα λουλούδια στα μαλλιά που επέλεξε να βάλει πρόσθεσαν μια παιχνιδάρικη διάθεση στο look της. Η Άννα Βίσση ποζάρει στον φακό ξέγνοιαστη και με ενέργεια που θα ζήλευαν ακόμα και νεότερες γυναίκες. Τις φωτογραφίες συνόδευσε με τη λεζάντα: "
First Stop ! Beautiful Corfu …eating ice cream @loretto.gelato
#gelato #corfu #holidays #icecream #summer #lorettogelato".

Διαβάστε επίσης: Πρώην, νυν & παιδιά: Άννα Βίσση, Νίκος Καρβέλας, Αννίτα Πάνια, Έλενα Φερεντίνου, Σοφία & Ανδρέας Καρβέλας - Η οικογένεια σε μία σπάνια συγκέντρωση (φωτό)

Η Άννα Βίσση γεννήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 1957 στη Λάρνακα. Ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά το 1973, σε ηλικία 16 ετών, όταν μετακόμισε στην Ελλάδα και υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI. Από τότε μας έχει χαρίσει άπειρες επιτυχίες και συνεχίζει ακάθεκτα την καριέρα της, βγάζοντας καινούρια τραγούδια και ξεσηκώνοντας το κοινό με τις συναυλίες της. Το πρόσφετο hit της με τίτλο "Αίμα" έχει ήδη σχεδόν 9 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και συνεχίζει ακάθεκτο. Και το καινούριο της τραγούδι "Γκαζόζα" κάνει θραύση με πολλά εκατομμύρια streams στις διαδυκτιακές πλατφόρμες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ