Η Ελένη Τζώρτζη αποκαλύπτει: "Μετά τον εγκλεισμό μας λόγω κορωνοϊού, μένω στην Επίδαυρο" (βίντεο)

«Εξαιτίας της ασθένειας μου, έβλεπα διπλά», είπε η Ελένη Τζώρτζη

Στο «Καλοκαίρι #Yes» μίλησε η Ελένη Τζώρτζη και αποκάλυψε γιατί μετακόμισε μόνιμα στην Επίδαυρο.

«Από τον εγκλεισμό μας και μετά πήγα να μείνω στην Επίδαυρο. Έπαθα ένα αυτοάνοσο στο οποίο η μόνη άσκηση που επιτρέπεται είναι το κολύμπι. Λέγεται μυασθένεια Γκράβις και δεν μπορείς να ασκείσαι γιατί είσαι σαν μπαταρία που αδειάζει.

Έβλεπα διπλά. Στην αρχή ήταν επεισόδια διπλωπίας, από κάποια στιγμή και μετά έβλεπα μόνο διπλά» αποκάλυψε.

«Είναι απαράδεκτο, δείχνει μια έλλειψη σεβασμού σε ό,τι αφορά το επάγγελμα του ηθοποιού που δεν είναι χόμπι. Όταν βάζεις στη δουλειά ανθρώπους που το μόνο που έχουν να προτείνουν είναι η αναγνωρισιμότητά τους και όχι η ικανότητά τους, ήδη καταστρέφεις τη δουλειά, το θέατρο δεν χαίρει σεβασμού. Όταν οι ηθοποιοί δεν σέβονται το κοινό τους, δεν θα εισπράξουν σεβασμό» ανέφερε.

«Δεν συμφωνώ με αυτό που συμβαίνει στην Επίδαυρο. Μιλάνε για την ιερότητα του θεάτρου, είναι γελοίο, θα έπρεπε να μιλάνε για σεβασμό. Δεν ενδιαφέρει κανέναν ποιος θεωρεί το θέατρο ιερό και ποιος όχι» είπε ακόμα.

Διαβάστε ακόμη: Έλενα Τζώρτζη: Γνωστός ηθοποιός στεκόταν απέναντι μου και με επιδεικτικό τρόπο έκανε ότι μαδάει τα γεννητικά του όργανα (βίντεο)

«Η κόντρα μου με τον Φιλιππίδη συνέβη εν τη γενέσει της παράστασης και το έλυσα σε ό,τι αφορά εμένα. Δεν ελύθη σε ό,τι αφορά εκείνον όταν βγήκε να με κατηγορήσει μετά από χρόνια» είπε τέλος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ