Η Jennifer Lopez γιορτάζει την πρώτη επέτειο γάμου με τον Μπεν Άφλεκ - Αδημοσίευτες φωτό και οι λεπτομέρειες των νυφικών που θα αφήσουν ιστορία

Σαν πριγκίπισσα η JLo μέσα στο νυφικό της!

Η Jennifer Lopez γιορτάζει πανευτυχής την πρώτη επέτειο του γάμου της με τον ηθοποιό Μπεν Άφλεκ, αφιερώνοντάς του μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, η Λατίνα ποπ σταρ ανέβασε μια εκπληκτική φωτογραφίά από τον γάμο τους, στην οποία ο Μπεν Άφλεκ τη σηκώνει αγκαλιά, όπως αξίζει σε μια πριγκίπισσα!

Σε άλλη φωτογραφία βλέπουμε το ζευγάρι να δίνει ένα παθιασμένο φιλί, τη στιγμή που από πίσω τους πέφτουν εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, τα οποία κάνουν όλον τον ουρανό να λάμπει για τους δυο τους. Η Jennifer Lopez σχολιάσε τις φωτοφραφίες που ανέβασε, με ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό κείμενο, αφιερωμένο στον Μπεν Άφλεκ.

 

 

"Πριν από ένα χρόνο σήμερα..

Αγαπητέ Μπεν,

Καθισμένη εδώ μόνη
Κοιτάζοντας το δαχτυλίδι μου
Αίσθημα υπερέντασης
Με κάνει να θέλω να τραγουδήσω να τραγουδήσω
Πώς καταλήξαμε εδώ
Χωρίς οπισθοδρόμηση
ω θεε μου
Αυτή είναι η ζωή μου…

Τζένιφερ"

Στη συγκινητική και ποιητική ανάρτηση της τραγουδίστριας, μπορούμε επίσης να θαυμάσουμε τα δυο καταπληκτικά νυφικά που επέλεξε να φορέσει στον γάμο της.

Διαβάστε επίσης: Ο γάμος Jennifer Lopez - Ben Affleck στο κτήμα υπερπαραγωγή της Τζόρτζια - Το φαντασμαγορικό νυφικό του Ralph Lauren & το black and white tuxedo (φωτό)

Το πρώτο νυφικό που επέλεξε να φορέσει είναι σε πιο κλασική και σικάτη γραμμή. Πρόκειται για ένα λευκό κλασικό νυφικό σε στενή γραμμή, το οποίο καλύπτει το μπούστο της και μάλιστα έχει και μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια στον λαιμό, που δίνει αριστοκρατικό αέρα. Στα μαλλιά της επέλεξε να βάλει ένα μακρύ λευκό πέπλο. Δίπλα της ο Μπεν Άφλεκ στέκεται και εκείνος στα λευκά. Ξεχωρίζει το μαύρο παπιγιόν του, αλλά και το κρεμ λουλούδι στο πέτο, που ταιριάζει με τις λεπτομέρειες του νυφικού της τραγουδίστριας.

Instagram @jlo

Διαβάστε επίσης: Οι 10+1 εμφανίσεις της Jennifer Lopez τον Αύγουστο - Ποιο βραδινό outfit μας άφησε με το στόμα ανοιχτό - τα σούπερ γυαλιά ηλίου (φωτό)

Το δεύτερο νυφικό που επέλεξε η Jennifer Lopez έχει μια πιο "πάρτι¨διάθεση". Το νυφικό δείχνει την σέξι της πλευρά, καθώς έχει ένα αρκετά ανοιχτό μπούστο, το οποίο καλύπτεται εν μέρει από τις πέρλες που έχει επιλέξει να κοσμήσουν τον λαιμό της. Και ο Μπεν Άφλεκ έχει μια πιο χαλαρή διάθεση, καθώς έχει βγάλει το σακάκι του.

Instagram @jlo

Διαβάστε επίσης: Jennifer Lopez - Ben Affleck: Άγνωστες φωτογραφίες από τον γάμο της χρονιάς - «κάποιες πληγές επουλώθηκαν»

Και για τις δυο εμφανίσεις, η Τζένιφερ Λόπεζ είχε τα μαλλιά της πιασμένα έναν καλοχτενισμένο κότσο, ενώ φορούσε και διακριτικά περλέ σκουλαρίκια.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ