Η Πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας παραδίδει μαθήματα στυλ! Με πουά Prada φόρεμα υποδέχθηκε τον Ζελένσκι - Οι χρυσές λεπτομέρειες & οι ιδιαίτερες γόβες (φωτό - βίντεο)

Πάντα προσεγμένη!

Υπέρκομψη για ακόμη μία φορά η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας.

Το ρόλο της οικοδέσποινας είχε η 51χρονη royal, καθώς βρέθηκε στη Δανία ο Ουκρανός ηγέτης, Βολοντίμιρ Ζελένσκι με τη σύζυγο του την Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας, Olena Zelenska.

 

 


instagram @
crownprincessmaryelizabeth

 

 

Φυσικά, με το χαμόγελο και τους ευγενικούς της τρόπους τον καλωσόρισε και έβγαλαν και φωτογραφία στο παλάτι Christiansborg.

Το "παρών" έδωσε και η Βασίλισσα Μαργκρέτε η οποία μάλιστα αφού έδειξε το κάστρο στο προεδρικό ζεύγος, τους πρόσφερε έναν πίνακα που ζωγράφισε τη δεκαετία του '90 με τίτλο "Δέντρο της Ζωής".

 

 

Η stylish πριγκίπισσα για τη σημαντική αυτή στιγμή επέλεξε ένα πλισέ midi πουά Prada φόρεμα με κοντό μανίκι και κλειστό ντεκολτέ.

Ιδαίτερο χαρακτηριστκό αυτής της τέλειας δημιουργίας ήταν τα χρυσά κουμπιά στη μέση και στο μπούστο.

 

 

Ολοκλήρωσε το outfit της με ασορτί δερμάτινο clutch και για να σπάσει λίγο το μαύρο έβαλε nude γόβες με κροκό μοτίβο και χρυσό βραχιόλι.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας: Εκθαμβωτική με κατακόκκινο φόρεμα στο πλευρό του συζύγου της, Φρειδερίκου - Το grande καπέλο όμως έκλεψε την παράσταση (φωτό - βίντεο)

Της αξίζει επάξια ο τίτλος της πιο καλοντυμένης royal!

Συμφωνείτε;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ