Τζένιφερ Άνιστον: Εκθαμβωτική σε ασπρόμαυρη φωτογράφιση - Η αστεία ιστορία με της ελιές Καλαμάτας - Η θεραπεία με σπέρμα σολομού

Ποζάρει για περιοδικό η Τζένιφερ Άνιστον!

Η Τζένιφερ Άνιστον πόζαρε πρόσφατα για μια φωτογράφηση για το περιοδικό WSJ Magazine, μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Αν και πλέον βρίσκεται στα 54 χρόνια της, η ηθοποιός διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί που είχε, όταν τη γνωρίσαμε ως "Ρέιτσελ" στην δημοφιλή αμερικανική σειρά "Friends".

Η σειρά προβάλλεται σταθερά εδώ και 20 χρόνια και αποτελεί μεγάλο κομμάτι της ποπ κουλτούρας. Μερικά από τα ρούχα που φορούν οι χαρακτήρες, συμβάλλουν αναμφίβολα σε αυτό, καθώς ακόμα και σήμερα οι φανς της σειράς αντιγράφουν τα συνολάκια.

Πώς διατηρεί η Τζένιφερ Άνιστον τη σιλουέτα της

Συζητώντας πώς διατηρεί τη νεανική της εμφάνιση στα 54 της, η ηθοποιός μοιράστηκε ότι δεν ακολουθεί τις τάσεις ομορφιάς και αποφεύγει τις υπερβολές. Αντίθετα, προτιμά έναν σταθερά υγιεινό τρόπο ζωής, συμπεριλαμβανομένων απολαυστικών κυριακάτικων δείπνων με φίλους και επιδόσεων σε μαρτίνι, ενώ βρίσκεται στην Ευρώπη.

Η φωτογράφιση για το περιοδικό

Η φωτογράφιση που συνόδευε τη συνέντευξη ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, αναδεικνύοντας το καλογυμνασμένο σώμα της ηθοποιού – μια απόδειξη της αφοσίωσής της στο fitness. Ανάμεσα σε άλλες λήψεις, πόζαρε με ένα σούπερ σέξι αλλά κομψό μαύρο φόρεμα με ψηλό σκίσιμο στο πλάι, αναδεικνύοντας τα τονισμένα πόδια της και αποπνέοντας μια αύρα ντίβας.

Σε άλλη ανάρτηση του περιοδικού, η Τζένιφερ Άνιστον είναι πιο casual ντυμένη. Το περιοδικό σχολίασε την ανάρτηση με την εξής λεζάντα: 

"Όταν πρόκειται για το να δείχνει νέα, η @jenniferaniston λέει ότι θα δοκίμαζε σχεδόν τα πάντα μια φορά. Πρόσφατα, ένας αισθητικός πρότεινε μια περιποίηση προσώπου με σπέρμα σολομού. «Πρώτα απ' όλα, είπα: «Σοβαρά μιλάς; Πώς παίρνετε το σπέρμα του σολομού;» «Δεν ξέρει αν έκανε κάτι. Ορκίζεται επίσης σε εβδομαδιαίες ενέσεις πεπτιδίων που υποτίθεται ότι καταπολεμούν τις επιπτώσεις της γήρανσης. «Πιστεύω ότι αυτό είναι το μέλλον», λέει.

Διαβάστε επίσης: Τζένιφερ Άνιστον: Τι είναι αυτό που την εκνευρίζει με το που το ακούει; - "Δεν καταλαβαίνω καν τι σημαίνει"

Η Άνιστον ασκείται και, με δύναμη θέλησης που της επιτρέπει να φάει ένα τσιπ σε μια συνεδρίαση, παραιτείται από την καθαρή διατροφή της μόνο τις Κυριακές, όταν καλεί φίλους για δείπνο με λιχουδιές σαν σπιτικά μπέργκερ In-N-Out.»

Είναι τόσο σίγουρη για τις προτιμήσεις και τις αντιπάθειές της που όταν ταξιδεύει στην Ευρώπη φέρνει τις δικές της ελιές γεμιστές πιμιέντο—πρέπει να ξέρει ότι μπορεί πάντα να έχει ένα αξιοπρεπές μαρτίνι. Την στοιχειώνει ακόμα μια ελιά Καλαμάτας στο ποτήρι της μια φορά που προσπαθούσε να εξηγήσει τι ήταν το πιμιέντο σε κάποιον που δεν την καταλάβαινε. (Έδειξε απεγνωσμένα ένα emoji με ελιά.) ⁠

Λαμβάνοντας υπόψη τις ελιές στις αποσκευές της, γελάει. «Ξέρω τι θέλω»."
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ