Σήλια Κριθαριώτη - Νίκος Τσάκος: Πολυτελές δείπνο στο σπίτι τους με θέα την Ακρόπολη - Εκλεκτή παρέα - Το ευχαριστώ της σχεδιάστριας στη μέντορά της (φωτό)

Δείπνο με εκλεκτούς καλεσμένους!

Πολυτελές δείπνο με εκλεκτή παρέα φιλοξένησαν στο σπίτι τους με θέα την Ακρόπολη η Σίλια Κριθαριώτη και ο εφοπλιστής Νίκος Τσάκος. Η διάσημη Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας μοιράστηκε το γεγονός μέσω φωτογραφιών και στιγμιότυπων.

Η Σίλια Κριθαριώτη μοιράστηκε εικόνες από το πολυτελές σπίτι τους στα κοινωνικά μέσα, αναδεικνύοντας το λαμπερό και εξαιρετικό γεύμα που παρουσίασαν σε επίλεκτους καλεσμένους.

Μεταξύ των προσκεκλημένων βρέθηκαν ο Κάρλος Πικόν, ειδικός στην κλασική τέχνη και τις αντίκες, ο οποίος έχει εργαστεί και ως επιμελητής στην Ελληνική και Ρωμαϊκή Συλλογή του Μητροπολιτικού Μουσείου της Νέας Υόρκης, καθώς και η ιστορικός τέχνης Μαρία Ευθυμίου.

Instagram Story Screenshot @celiakritharioti

Η μέντορας της Σήλιας Κριθαριώτη

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε η Σήλια Κριθαριώτη και στην Ελένη Βάτη, η οποία επίσης ήταν παρούσα στο δείπνο. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της αγαπάει πολύ τη δουλειά της και την ακολουθεί από όταν ήταν 17 χρονών. Αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ήταν η μέντοράς της, η οποία την έκανε να συναντηθεί με μεγάλους οίκους μόδας, όπως ο Saint Laurent και η Givency.

Instagram Story Screenshot @celiakritharioti

Διαβάστε επίσης: Νίκος Τσάκος - Σήλια Κριθαριώτη: Το χλιδάτο πάρτι γενεθλίων του εφοπλιστή στο Μαρόκο - Ποιοι ήταν οι glam καλεσμένοι (φωτό)

Η βεράντα είχε διακοσμηθεί με ψάθινα καλάθια που περιείχαν ανθοσυνθέσεις με χαμομήλια, αγριολούλουδα και λεμόνια. Το ίδιο ύφος αντικατοπτρίζεται και στη διακόσμηση των σερβίτσιων.

Instagram Story Screenshot @celiakritharioti

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ