Ariana Grande και Demi Lovato παράτησαν τον μάνατζέρ τους Scooter Braun - Μυστήριο πίσω από την απόφασή τους - Το σκάνδαλο με την Taylor Swift

Τι πραγματικά συμβαίνει με τον μάνατζερ των σταρ;

Ο μάνατζερ των celebrities του Χόλιγουντ, Scooter Braun, ο οποίος προκάλεσε αντιδράσεις όταν αρνήθηκε στην Taylor Swift να τραγουδάει κάποια τραγούδια της, φαίνεται να έχασε την εύνοια κι άλλων σταρ. Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες λένε ότι τόσο η Ariana Grande όσο και η Demi Lovato σταμάτησαν τη συνεργασία μαζί του.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός ο λόγος πίσω από αυτήν τους την απόφαση. Επικρατεί μηστήριο γύρω από το γεγονός.

Το σκάνδαλο με την Taylor Swift

O Braun αγόρασε τα δικαιώματα των παλιών άλμπουμ της Taylor Swift και δεν την άφηνε να χρησιμοποιεί και να τραγουδάει τα κομμάτια, με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να κάνει rerecord  όσα άλμπουμ δεν έχει στην ιδιοκτησία της

Την προηγούμενη βδομάδα, είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι ο Justin Bieber είχε επίσης αποχωρήσει από την εταιρεία διαχείρισης του Braun. Ωστόσο, οι φήμες αυτές διαψεύστηκαν από τους κύκλους των δυο αντρών. Δεν έχει γίνει κάποια επίσημη τοποθέτηση...

Τόσο ο Grande όσο και ο Lovato λέγεται ότι αναζητούν νέα διοίκηση.

Διαβάστε επίσης: Αριάνα Γκράντε - Ντάλτον Γκόμεζ: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι - "Θέλουν να παραμείνουν οι καλύτεροι φίλοι" (βίντεο)

Η συνεργασία της Ariana Grande με τον Scooter Braun

Η Ariana Grande υπέγραψε συμβόλαιο με τον Braun το 2013. Aπό τότε έχει κυκλοφορήσει έξι άλμπου, πέντε εκ των οποίων έφτασαν στην κορυφή των αμερικανικών charts του Billboard.

Μετά τη βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ, που στοίχισε τη ζωή σε 22 από τους θαυμαστές της, ο Braun διοργάνωσε την ευεργετική συναυλία One Love που βοήθησε να συγκεντρωθούν εκατομμύρια λίρες για τη στήριξη των οικογενειών των θυμάτων.

Η Grande δεν έχει κυκλοφορήσει άλμπουμ από το 2020 και αυτή τη στιγμή εργάζεται για την κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ Wicked του Μπρόντγουεϊ.

Δεν είναι σαφές εάν διακόπτει όλους τους δεσμούς με τον Braun εκτός διοίκησης.

Η συνεργασία της Demi Lovato

Η Demi Lovato ξεκίνησε να συνεργάζεται με την Braun το 2019, λέγοντας τότε: "Τα όνειρα έγιναν πραγματικότητα για μένα. Έχω επίσημα έναν ΝΕΟ MANAGER. Και όχι οποιονδήποτε μάνατζερ αλλά τον ένα και μοναδικό Scooter Braun."

Μια ανώνυμη πηγή είπε στο Variety ότι ο χωρισμός τους ήταν φιλικός. Πράγματι, την Κυριακή, ο Braun δημοσίευσε ένα μήνυμα για τα γενέθλια της Lovato στο Instagram του, αποκαλώντας την «μια από τις πιο ευγενικές ψυχές εκεί έξω».

Η αντίδραση του Braun

Ο γνωστός μάνατζερ φαίνεται να σχολίασε χιουμοριστικά την κατάσταση, γράφοντας στο X (πρώην Twitter), ότι παύει να μανατζάρει τον εαυτό του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ