Αριάνα Γκράντε - Ντάλτον Γκόμεζ: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι - "Θέλουν να παραμείνουν οι καλύτεροι φίλοι" (βίντεο)

Μετά από 2 χρόνια γάμου

Χωριστούς δρόμους ακουλούθησαν η Αριάνα Γκράντε και ο Ντάλτον Γκόμεζ, έχοντας καταθέσει ήδη αίτηση διαζυγίου.

Το ζευγάρι παρέμεινε παντρεμένο για περισσότερα από δύο χρόνια, αλλά δημοσίευμα του PageSix θέλει την ποπ σταρ και τον άλλοτε αγαπημένο της, να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους από τον Ιανουάριο, σε φιλικό κλίμα.

«Πήραν την απόφαση από κοινού» δήλωσε μια πηγή στο PageSix και πρόσθεσε: «Είχαν προβλήματα πριν από τον Ιανουάριο, αλλά θέλουν να παραμείνουν οι καλύτεροι φίλοι».

Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Γκόμεζ επισκέφθηκε πρόσφατα την Γκράντε στο πλατό του Wicked στο Λονδίνο «σε μια ύστατη προσπάθεια να σώσει το γάμο τους, αλλά δεν τα κατάφερε».

Ariana_grande_diazygio

ariana1

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε πρόσφατα στο Wimbledon χωρίς τη βέρα της, πυροδοτώντας φήμες ότι παίρνει διαζύγιο με τον μέχρι πρότινος σύζυγό της. 

Διαβάστε ακόμη: Συνάντηση κορυφής celebrities & royals στο Wimbledon - Από τον Μπραντ Πιτ & την Αριάνα Γκράντε έως τον πρίγκιπα Ουίλιαμ & τον Βασιλιά Φελίπε (φωτό)



Ο γάμος τους έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα το 2021, στο σπίτι της Αριάνα Γκράντε στο Μοντεσίτο και το «παρών» έδωσαν λιγότερα από 20 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των στενών συγγενών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ