Τζένιφερ Άνιστον: Το διαζύγιο των γονιών μου έκανε δύσκολη την σχέση μου με τους άντρες - Πιο εύκολο να είμαι απλά σόλο

Όλα όσα εξολογήθηκε η 54χρονη ηθοποιός

Συνέντευξη στη Wall Street Journal παραχώρησε η Τζένιφερ Άνιστον.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός ένιωσε την ανάγκη να διαχωριστεί από όσους υιοθετούν λογικές «cancel culture» σημειώνοντας πως δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει, ενώ πρόσθεσε πως «δεν τους βάζω όλους στο ίδιο «τσουβάλι» με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν».

Η 54χρονη πρόσθεσε πως δεν είχε παρενοχληθεί από τον Γουάινστιν, ενώ παράλληλα αφηγήθηκε ένα περιστατικό κατά το οποίο εκείνος είχε «ήρθε να με επισκεφτεί σε μια ταινία για να μου κάνει μια ταινία. Και θυμάμαι να μένει ένα άτομο στο τρέιλερ μου», παραδέχτηκε η Άνιστον.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Άνιστον μίλησε για το πώς η σχέση των γονιών της επηρέασε τη δική της ερωτική ζωή. Εξομολογήθηκε ότι, αφού έζησε τη σχέση των γονιών της, που χώρισαν το 1980, δεν της ήταν εύκολο να κάνει σχέσεις.

«Πάντα ήταν λίγο δύσκολο για μένα στις σχέσεις, νομίζω, γιατί πραγματικά ήμουν κάπως μόνη. Δεν ξέρω», είπε η Άνιστον. «Οι γονείς μου, βλέποντας τη σχέση της οικογένειάς μου, δεν με έκαναν να σκεφτώ: “Α, ανυπομονώ να το κάνω αυτό”».

Πρόσθεσε ότι δεν ήθελε να κάνει αλλαγές στον εαυτό της για χάρη του συντρόφου της, κάτι που της έχει κάνει «πιο εύκολο» να μείνει single.

«Δεν μου άρεσε η ιδέα να θυσιάσω αυτό που ήμουν ή αυτό που χρειαζόμουν, οπότε δεν ήξερα πραγματικά πώς να το κάνω αυτό», συνέχισε η Άνιστον. «Οπότε ήταν σχεδόν πιο εύκολο να είμαι απλά σόλο. Έτσι δεν είχα καμία πραγματική εκπαίδευση σε αυτό το πάρε-δώσε».


instagram @
reesewitherspoon

 

Να σημειώσουμε ότι αυτό το διάστημα η Τζένιφερ Άνιστον πρωταγωνιστεί στο επιτυχημένο δράμα του Apple TV+ «The Morning Show», η τρίτη σεζόν του οποίου θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ