Pete Davidson: Ξανά single ο πρώην σύντροφος της Ariana Grande και της Kim Kardashian - Οι αντιφατικές επιλογές στην προσωπική του ζωή

Χώρισε ο ηθοποιός Pete Davidson από την Chase Sui Wonders!

Ο πρώην σύντροφος της Κιμ Καρντάσιαν και της Ariana Grande, Pete Davidson, και η κοπέλα του Chase Sui Wonders χώρισαν έπειτα από κάποιους μήνες που ήταν μαζί. Είχαν επιβεβαιώσει τη σχέση τους τον Ιανουάριο.

Οι δυο τους συμπρωταγωνιστούσαν ως ζευγάρι στην οθόνη στην ταινία τρόμου Bodies, Bodies, Bodies το 2022.

Σε όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, το πρώην ζευγάρι απολάμβανε εξόδους κοντά και μακριά. Εμφανίστηκαν μαζί στο 65ο ετήσιο Daytona 500 τον Φεβρουάριο, καθώς και σε μια ρομαντική απόδραση στο Kauai, όπου εθεάθησαν να μοιράζονται ένα φιλί τον Μάρτιο.

Η εμπλοκή τους σε τροχαίο

Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, ο Πιτ και η Τσέις ενεπλάκησαν σε ένα μη θανατηφόρο τροχαίο στο Μπέβερλι Χιλς. Αφού ο Πιτ συγκρούστηκε με πυροσβεστικό κρουνό και προκάλεσε υλικές ζημιές τον Μάρτιο, διατάχθηκε να συμπληρώσει 50 ώρες κοινωφελούς εργασίας, σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα του Λος Άντζελες.

Η ηθοποιός στάθηκε επίσης στο πλευρό του Πιτ εν μέσω του θανάτου του αγαπημένου του σκύλου Χένρι τον Μάιο. Εβδομάδες αργότερα, εντοπίστηκε να συνοδεύει τον ηθοποιό σε ένα κατάστημα κατοικίδιων ζώων στη Νέα Υόρκη, όπου ο Πιτ αγόρασε ένα σκυλάκι Cavapoo. 

Διαβάστε επίσης: Pete Davidson: Πάλι τα κατάφερε - Επίσημα ζευγάρι με την Emily Ratajkowski, μετά την Kim Kardashian & την Ariana Grande

Από την Κιμ Καρντάσιαν στην Αριάνα Γκράντε...

Αίσθηση είχαν προκαλέσει στο παρελθόν οι ερωτικές επιλογές του ηθοποιού, καθώς πάντε διάλεγε να βρίσκεται σε σχέση με τελείως διαφορετικές φαινομενικά γυναίκες. Ιδιαίτερα είχε απασχολήσει τα media, τόσο η σχέση του με την Κιμ Καρντάσιαν, όσο και με την Αριάνα Γκράντε.

Η κοινή πορεία με την τραγουδίστρια

Μία από τις πιο συγκλονιστικές ρομαντικές κινήσεις του Davidson ήταν όταν άρχισε να βγαίνει με την Ariana Grande. Αποκάλυψαν δημόσια ότι είχαν σχέση στα τέλη Μαΐου του 2018 αμέσως μετά τον χωρισμό του Davidson με την Cazzie. Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν μόλις λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη της σχέσης τους.

Όμως, όσο γρήγορα ξεκίνησαν τα πράγματα, τόσο γρήγορα τελείωσαν.

Το ζευγάρι διέκοψε τον αρραβώνα τους και χώρισαν τον Οκτώβριο του 2018 μετά από μόλις πέντε μήνες που ήταν μαζί.

Ο Ντέιβιντσον αποχώρησε από τη σχέση τους καλύπτοντας το τατουάζ του στο λαιμό που είχε αρχικά εμπνευστεί από την τραγουδίστρια.

Η θυελώδης σχέση με την Κιμ Καρντάσιαν

Σοκ είχε προκαλέσει στο Χόλιγουντ όταν αυτός και η Κιμ Καρντάσιαν εθεάθησαν να κρατιούνται χέρι-χέρι σε ένα τρενάκι του λούνα παρκ τον Οκτώβριο του 2021, λίγο καιρό αφότου φιλήθηκαν κατά τη διάρκεια ενός σκετ «SNL».

Αλλά μια πηγή εκείνη την εποχή ισχυρίστηκε ότι ήταν «απλώς φίλοι» λέγοντας, Τον Νοέμβριο επιβεβαιώθηκε επίσημα ότι οι δυο τους ήταν ζευγάρι.

Ωστόσο, χώρισαν τον Αύγουστο του 2022 μετά από εννέα μήνες σχέσης.

Άλλες γνωστές σχέσεις του ηθοποιού, μεταξύ άλλων, είναι με τις Gaia Gerber και Emily Ratajkowski.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ