Ποια το φόρεσε καλύτερα; Πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας και Σιένα Μίλερ φοράνε το ίδιο κοστούμι!

Τι κοινό έχουν η Πριγκίπισσα της Δανίας και η σταρ του Χόλιγουντ Σιένα Μίλερ;

Η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας και η ηθοποιός Σιένα Μίλερ έκαναν την ίδια στυλιστική επιλογή, φορώντας και οι δύο το ίδιο κοστούμι από τον διάσημο οίκο μόδας Ralph Lauren.

Σπάνια οι royals τυχαίνει να φοράνε το ίδιο συνολάκι με αυτά των σταρ του Χόλιγουντ. Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του τουρνουά τένις του Wimbledon, όπου η Σιένα Μίλερ εμφανίστηκε και φόρεσε πρώτη ένα λινό ριγέ κοστούμι από την Ralph Lauren, επιλέγοντάς το λόγω της συνεργασίας του σχεδιαστή με το τουρνουά.

Instagram @bazaaruk

Λίγο καιρό αργότερα, η πριγκίπισσα Μαίρη φόρεσε το ίδιο κοστούμι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στη Βόρεια Γιουτλάνδη, όπου εγκαινίασε ένα σχολικό κτίριο.

Instagram @detdanskekongehus

Instagram @detdanskekongehus

Αυτό το συμπτωματικό στιλιστικό ταίριασμα, έρχεται να υπογραμμίσει την αυξανόμενη τάση των κοστουμιών στη μόδα. Τα κοστούμια έχουν μετατραπεί σε ένα απόλυτο must-have κομμάτι στη γκαρνταρόμπα, καλύπτοντας διάφορες περιστάσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Instagram @bazaaruk

Η επιλογή της Ralph Lauren να συνεργαστεί με το τουρνουά του Wimbledon ενισχύει ακόμα περισσότερο αυτό το trend, ενώ το λινό ύφασμα προσθέτει μια δροσερή και κομψή αίσθηση στο look. Αυτή η περίπτωση δείχνει πώς η μόδα μπορεί να ενώσει ακόμα και απρόσμενες προσωπικότητες μέσα από ένα κοινό στιλιστικό όραμα.

Διαβάστε επίσης: Η Πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας παραδίδει μαθήματα στυλ! Με πουά Prada φόρεμα υποδέχθηκε τον Ζελένσκι - Οι χρυσές λεπτομέρειες & οι ιδιαίτερες γόβες (φωτό - βίντεο)

Instagram @detdanskekongehus

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ