Ταλούλα Γουίλις: η κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις πριν και μετά την ανορεξία

Με δύο φωτογραφίες της στα social media δείχνει στους followers της το σώμα πριν και μετά την ανάρρωσή της από τη διατροφική διαταραχή

Η Τατούλα Γουίλις βρέθηκε αντιμέτωπη με την ανορεξία ήδη από το 2014. Η κόρη των Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι αντιμετώπιζε προβλήματα ανορεξίας και σωματικής δυσμορφικής διαταραχής, δεν έτρωγε τίποτα και έχασε πάνω από 40 κιλά, επηρεασμένη από τα στερεοτυπικά πρότυπα ομορφιάς των tabloids.

 

 

«Έχω διαγνωστεί με σωματικής δυσμορφικής διαταραχής, επειδή διάβαζα αυτά τα ηλίθια ταμπλόιντ όταν ήμουν 13 ετών και ένιωθα ότι ήμουν άσχημη, όπως πάντα», δήλωνε στο StyleLikeU. «Πίστευα τους ξένους περισσότερο από τους ανθρώπους που με αγαπούσαν -γιατί οι άνθρωποι που με αγαπούν να είναι ειλικρινείς;».

Σήμερα, η Ταλούλα Γουίλις αποφάσισε να μας αποκαλύψει το πώς βρέθηκε και πάλι στην ίδια δύσκολη θέση μετά τον χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό της Dillon Buss, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε κέντρο θεραπείας στο Τέξας το 2022, με παρέμβαση των γονιών της. Η παραμονή της διήρκησε τέσσερις μήνες, κατά τους οποίους διαγνώστηκε με οριακή διαταραχή προσωπικότητας, βλέποντας όμως φανερή βελτίωση κατά την αποχώρησή της.

Με μία δημοσίευση στο Instagram η ηθοποιός και σχεδιάστρια μόδας μοιράζεται μαζί μας το πριν και το μετά. Έτσι, στην πρώτη φωτογραφία την βλέπουμε εμφανώς αδύνατη, ενώ στη δεύτερη σε ένα screenshot φαίνεται να έχει επανέλθει σε ένα υγιές σωματότυπο.

Instagram - Το πριν

 

Instagram - Το μετά

«Κοιτάξτε το υγιές σώμα μου!» είπε η Ταλούλα Γούλις, με την αδερφή της, Ρούμερ, να απαντά : «Είσαι όμορφη».

Δεν ήταν λίγοι όσοι την επαίνεσαν στα σχόλια για τη δύναμη που έδειξε πολεμώντας τη διαταραχή, δίνοντας το παράδειγμα σε όλους όσους μάχονται.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ