Δήμητρα Κατσαφάδου: ''Θέλω παιδάκι οπωσδήποτε... έχω να δώσω πολλή αγάπη'' - Γιατί την έδιωξαν οι γονείς της από το σπίτι; (βίντεο)

«Δεν πέρασα Ιατρική, αλλά στο Χημικό, ενώ οι γονείς μου με πίεζαν να γίνω γιατρός» αναφέρει. 

Η Δήμητρα Κατσαφάδου είναι μία επιτυχημένη επιχειρηματίας στον χώρο των καλλυντικών με την εταιρεία της «la Vie En Rose ».

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Έλεος» και μίλησε για το πως ξεκίνησε την καριέρα της. 

 

«Οι γονείς μου είναι γιατροί και μου έλεγαν "κρίμα" για το Χημικό. Ήμουν μαθήτρια του 19.5 και στις εξετάσεις έγραψα 18.5. Δεν πέρασα Ιατρική, αλλά στο Χημικό, ενώ οι γονείς μου με πίεζαν να γίνω γιατρός. Μάλιστα, με έδιωξαν από το σπίτι, επειδή πέρασα στο Χημικό Αθηνών», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

 

 

 

«Η μητέρα μου ήταν πιο αυστηρή από τον πατέρα μου, Μανιάτισσα. Ο πατέρας μου είναι από το Ναύπλιο. Έπρεπε τη Χημεία λοιπόν, να την αναγάγω σε κορώνα των επιστημών για να τους αποδείξω την αξία μου, να την κάνω δική μου δηλαδή», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Είμαι ψώνιο στη δουλειά μου πολύ. Από κρατικούς φορείς έχω πάρει δύο παγκόσμιες πατέντες. Δεν έχω αντίπαλο σε αυτό που κάνω» τόνισε η Δήμητρα Κατσαφάδου, ενώ σε ερώτηση, αν είναι δοτική, απάντησε «δίνω και το βρακί μου». «Φτιάχνω φαγητά, μοιράζω, το κάνω με την καρδιά μου, με σταματάνε με αγκαλιάζουν».

 

 

 

 

«Δεν την έχω ψωνίσει, έχω 50 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, εχω χάσει αγαπημένους μου ανθρώπους» είπε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Μιλώντας για τα προσωπικά της η Δήμητρα Κατσαφάδου είπε ότι θα ήθελε ένα παιδί οπωσδήποτε. «Εχω μεγάλη αγάπη να δώσω, θα ήθελα να υιοθετήσω έχω κάνει τις ενέργειες».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ