Ελεονώρα Μελέτη - Κρατώ από το καλοκαίρι τις αλατισμένες στιγμές - Τις αρετουσάριστες σε συναισθήματα

Η Ελεονώρα Μελέτη κάνει τον απολογισμό του καλοκαιριού!

Η Ελεονώρα Μελέτη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα βίντεο στο οποίο έχει συγκεντρώσει τις αγαπημένες της στιγμές από τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές. Μοιράζεται με τους ακολούθους της στο Instagram στιγμές ανεμελιάς και χαλάρωσης, στις οποίες δεν ενδιαφέρεται για το πώς δείχνει η ίδια στην κάμερα, αλλά αντιθέτως ζει τη στιγμή.

Λίγο πριν επιστρέψει στις τηλεοπτικές οθόνες, ως παρουσιάστρια του "Mega Καλημέρα", αναπολεί όσα θα της μείνουν στη μνήμη και θα τη βοηθήσουν να ανταπεξέλθει στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης σχολιάζει: «Επιστροφή στη καθημερινότητα μετά από ένα καλοκαίρι από το οποίο κρατώ μόνος τις όμορφες στιγμές. Τις αλατισμένες από την αλμυρά της θάλασσας στιγμές, τις αυθόρμητες, τις αληθινές , τις αρετουσάριστες στιγμές σε εικόνα, σκέψεις, συναισθήματα και συμπεριφορές. Στιγμές που τις βάζω στο χρονοντούλαπο των αναμνήσεων ενώ βάζω κ ένα τικ στο φετινό καλοκαίρι!».

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν φοβάται να μας δείξει πώς δείχνει πραγματικά στην πραγματική ζωή. Συχνά ανεβάζει τέτοιου είδους στιγμιότυπα, ποζάροντας μάλιστα χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα.

Διαβάστε επίσης: Διακοπές τέλος στην Πάρο για την Ελεονώρα Μελέτη και την κόρη της - Η ίδια φωτό κάθε 365 μέρες

Σε παλιότερη ανάρτηση είχε αναφερθεί στους λόγους για τους οποίους επιλέγει να ανεβάζει φωτογραφίες στις οποίες δεν φοράει ίχνος μακιγιάζ.

Με μια μακροσκελή ανάρτηση, λοιπόν, είχε σχολιάσει: 

"«Μαμά να σε βγάλω μια φωτογραφία?»

Κ να τι έβγαλε!

Κ την ανεβάζω. Όπως ακριβώς είναι. Τελευταία γίνεται μια σπουδαία προσπάθεια για να ακουστεί το μήνυμα στα νέα κορίτσια να αγαπάνε τον εαυτό τους. Κ με τη σειρά μου, ως μαμά μιας κόρης, θέλω να της δείξω πως όντως μπορεί να αγαπάει τον εαυτό της.

Στα υπόλοιπα νέα κορίτσια, θα πω πως, δεν έχει καμία αξία να αλλάζεις την εικόνα σου για μια φωτογραφία στα σοσιαλ μίντια.

Το βράδυ που θα πέσεις για ύπνο, χωρίς κανένα φίλτρο, με τον αληθινό σου εαυτό θα ξαπλώσεις. Κ θα ξυπνήσεις μαζί του. Κ θα πορευτείς μ αυτό στα όμορφα κ στα δύσκολα. Με αυτόν ήρθες, κ με αυτόν θα φύγεις. Με αυτόν θα ζεις όλη σου τη ζωή , 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες τη μέρα. Κ αν τον γνωρίσεις σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει πολύ περισσότερο από το «είδωλο» που φτιάχνεις με τα απ. Γιατί ο εαυτός σου έχει κάτι μοναδικό, κάτι αληθινό, κάτι αυθεντικό, που αξίζει την αγάπη κ τον θαυμασμό σου!"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ