Σαν κοριτσάκι η Τζένιφερ Άνιστον με slip dress και σαγιονάρες - Βγήκε στο Χόλιγουντ για φαγητό

Πάντα εκθαμβωτική η Αμερικανίδα ηθοποιός!

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Τζένιφερ Άνιστον εμφανίστηκε με κομψό και απλό στυλ της δεκαετίας του '90 κατά τη διάρκεια μιας εξόδου για δείπνο στο Μπέβερλι Χιλς. Η 54χρονη ηθοποιός των Friends επέλεξε ένα μαύρο slip dress συνδυασμένο με σανδάλια και αρκετά χρυσά κοσμήματα καθώς έβγαινε από το εστιατόριο Funke.

Η Aniston επέλεξε να αφήσει τα μαλλιά της κάτω σε χαλαρούς κυματισμούς και επέλεξε ένα λαμπερό μακιγιάζ για το δείπνο.

Το υπέροχο εστιατόριο Funke στο Λος Άντζελες

Τα μαύρα σανδάλια της επέτρεψαν μια ματιά στο συναισθηματικό τατουάζ στο πόδι της, το οποίο αποτελεί φόρο τιμής στον αείμνηστο σκύλο της, Norman.

Φεύγοντας από την έξοδο για δείπνο, η ηθοποιός έδειχνε να έχει χαρούμενη διάθεση καθώς επέστρεφε στο αυτοκίνητό της. Ενώ κατευθυνόταν πίσω στο αυτοκίνητό της, η πολυάσχολη celebrity κρατούσε το κινητό της στο χέρι.

Το τατουάζ στον καρπό της και η σημασία του - Η αγάπη της για τον σκύλο της

Εκτός από το τατουάζ στα πόδια της, η Τζένιφερ Άνιστον έχει επίσης ένα τατουάζ στον καρπό που γράφει "11 11". Αυτό το τατουάζ αποτελεί επίσης φόρο τιμής στον σκύλο της, Norman, ο οποίος απεβίωσε το 2011.

Το ουαλικό corgi-terrier, Norman, στάθηκε δίπλα στην ηθοποιό ως σταθερός σύντροφος σε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές της. Ο Norman συνόδευε συχνά την Jennifer στα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά πλατό, αφήνοντας σπάνια το πλευρό της.

Της παρείχε παρηγοριά ακόμη και κατά τη διάρκεια του διαζυγίου της με τον Μπραντ Πιτ.

Instagram @jenniferaniston

Διαβάστε επίσης: Τζένιφερ Άνιστον: Το διαζύγιο των γονιών μου έκανε δύσκολη την σχέση μου με τους άντρες - Πιο εύκολο να είμαι απλά σόλο

Η στάση της Άνιστον απέναντι στις σχέσεις

Πρόσφατα, η Άνιστον εξέφρασε ανοιχτά ότι βρίσκει το να είναι ελεύθερη "ευκολότερο".

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Wall Street Journal, η Τζένιφερ Άνιστον μίλησε για το πώς η σχέση των γονιών της, μεταξύ της Νάνσι Ντάου και του Τζον Άνιστον, επηρέασε την προσέγγισή της στις γνωριμίες. Η ίδια μοιράστηκε: "Ήταν πάντα λίγο δύσκολο για μένα στις σχέσεις, νομίζω, επειδή πραγματικά ήμουν κάπως μόνη".

Αναλογιζόμενη τη δυναμική της οικογένειάς της, εξήγησε: "Οι γονείς μου, βλέποντας τη σχέση της οικογένειάς μου, δεν με έκαναν να πω κάπως, "Ω, ανυπομονώ να το κάνω αυτό"", αναφερόμενη στο διαζύγιο των γονιών της όταν ήταν μικρή.

Η ηθοποιός αποκάλυψε: "Δεν μου άρεσε η ιδέα του να θυσιάζεις αυτό που ήσουν ή αυτό που χρειαζόσουν, οπότε δεν ήξερα πραγματικά πώς να το κάνω αυτό. Οπότε ήταν σχεδόν πιο εύκολο να είμαι κάπως μόνη μου. Έτσι δεν είχα καμία πραγματική εκπαίδευση σε αυτό το δούναι και λαβείν".

Η Jennifer ανέλυσε περαιτέρω: "Το θέμα είναι να μη φοβάσαι να πεις τι χρειάζεσαι και τι θέλεις. Και αυτό εξακολουθεί να είναι μια πρόκληση για μένα σε μια σχέση".

Δείτε την εμφάνιση της Τζένιφερ Άνιστον στο Μπέβερλι Χιλς στο αποκλειστικό της Daily Mail.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ