Περήφανοι γονείς, Σίλια Κριθαριώτη - Νίκος Τσάκος: Στο Columbia University με τις δίδυμες κόρες τους - Η Ειρήνη και η Ελισάβετ αρχίζουν τις σπουδές τους (φωτό)

Ο Νίκος Τσάκος και η σύζυγός του, Σίλια Κριθαριώτη, ταξίδεψαν στην Αμερική καθώς οι δίδυμες κόρες τους ξεκινούν την φοίτησή τους στο πανεπιστήμιο.

Οι δίδυμες κόρες του εφοπλιστή και της σχεδιάστριας μόδας, Ειρήνη και Ελισάβετ, πέρασαν στο πανεπιστήμιο του Columbia και οι γονείς τους είναι πολύ περήφανοι. Το πανεπιστήμιο Columbia θεωρείται ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Νέας Υόρκης.

Η Ειρήνη και η Ελισάβετ Τσάκου φωτογραφήθηκαν με τους γονείς τους στην είσοδο του πανεπιστημίου και τις φωτογραφίες δημοσίευσε ο πατέρας τους, Νίκος Τσάκος, στο προφίλ του στο Instagram.

 

 

Στη φωτογραφία οι δύο έφηβες Ειρήνη και Ελισάβετ Τσάκου ποζάρουν μπροστά από μια πινακίδα που γράφει: «Καλώς ήλθατε στο πανεπιστήμιο Columbia». Οι γονείς τους, Νίκος Τσάκος και Σίλια Κριθαριώτη, λάμπουν από ευτυχία.

Διαβάστε ακόμα: Σήλια Κριθαριώτη: Μοναδικά γενέθλια στο εξωτικό Μαρόκο - Οι glam εμφανίσεις με τα πετράδια της top of the top σχεδιάστριας (φωτό)

Οι κόρες της Σίλιας Κριθαριώτη φωτογραφήθηκαν με τον πατέρα τους, Νίκο Τσάκο, στην είσοδο του πανεπιστήμιου.

Διαβάστε ακόμα: Νίκος Τσάκος: Βράβευση του εφοπλιστή από το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο - Ποιοι βρέθηκαν δίπλα του στη Ν. Υόρκη (φωτό)

Η Σίλια Κριθαριώτη έδειξε, επίσης, ένα στιγμιότυπο από τη μετακόμιση των κοριτσιών στη Νέα Υόρκη και το νέο τους σπίτι.

'Οπως φαίνεται στη φωτογραφία, το διαμέρισμα όπου θα μείνουν η Ειρήνη και Ελισάβετ είναι άνετο, με ξύλινα πατώματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ