Η Ζιζέλ κάνει διακοπές με τον Valente: Ποιος είναι ο δάσκαλος του Ζίου Ζίτσου που έκλεψε την καρδιά της

Ένας μαγάλος έρωτας;

Νέος έρωτας φαίνεται ότι έχει προκύψει στο Χόλιγουντ ανάμεσα στη Ζιζέλ και τον Joaquim Valente, ο οποίος είναι ένας από τους διασημότερους δασκάλους Ζίου Ζίτσου μεταξύ των σταρ.

Οι δυο τους βρέθηκαν στο Μαϊάμι, όπου απαθανατίστηκαν να κάνουν κωπηλασία και αμέσως φούντωσαν οι φήμες για το ειδύλλιο.

Το φημολογούμενο ζευγάρι είχε εντοπιστεί ξανά τον Νοέμβριο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Κόστα Ρίκα. Ωστόσο, το διάσημο μοντέλο που πέρυσι χώρισε με τον Tom Brady, διέψευσε τις φήμες για τη σχέση τηε με τον Valente.

Μάλιστα, σε συνέντευξή της στο «Vanity Fair» είχε δηλώσει ότι: «Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο, δυστυχώς, επειδή είμαι διαζευγμένη, είμαι σίγουρη ότι θα προσπαθήσουν να με συνδέσουν με οτιδήποτε.

Είναι φοβεροί άνθρωποι. Μαζί με τα αδέρφια του έχουν δημιουργήσει αυτόν τον ασφαλή χώρο. Είμαι τόσο ευγνώμων που τους γνωρίζω όλους, γιατί όχι μόνο με βοήθησαν και βοήθησαν τα παιδιά μου, αλλά έχουν γίνει σπουδαίοι φίλοι, και ο Joaquim ειδικά».

Διαβάστε επίσης: H Ζιζέλ και "το άλλο της μισό" έχουν γενέθλια - Δείτε την με την εκθαμβωτική δίδυμη αδερφή της (φώτο)

Παρά τις διαψεύσεις η Ζιζέλ φαίνεται να περνάει πολύ χρόνο με τον δάσκαλο του Ζίου Ζίτσου. Οι φωτογραφίες που κυκλοφούν επιβεβαιώνουν τη στενή σύνδεση των δυο.

Ποιος είναι ο δάσκαλος του Ζίου Ζίτσου

Τρίτης γενιάς ασκούμενος στο βραζιλιάνικο ζίου-ζίτσου, ο Joaquim διδάσκει σήμερα το άθλημα των πολεμικών τεχνών σε μια ακαδημία με έδρα το Μαϊάμι μαζί με τους αδελφούς του (και συνιδρυτές) Pedro και Gui. Ο μεγαλύτερος από τα αδέλφια, ο Pedro, άρχισε να διδάσκει μαθήματα jiu-jitsu σε όλο το Μαϊάμι μετά τη μετακόμισή του από το Ρίο ντε Τζανέιρο το 1993.

Ο Joaquim, ο νεότερος από τα αδέλφια, ήταν ο τελευταίος από τα αδέλφια του που μετακόμισε στο Μαϊάμι. Με την άφιξή του, η ενασχόλησή του με τη διδασκαλία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του προγράμματος σπουδών των αδελφών λόγω των γνώσεων που απέκτησε από τον Grandmaster όταν βρισκόταν στη Βραζιλία.

Τα αδέρφια προσφέρουν μαθήματα σε μαθητές όλων των φύλων και επιπέδων εμπειρίας. "Οι τεχνικές του ζίου ζίτσου βασίζονται σε φυσικές κινήσεις που μπορούν εύκολα να εκτελεστούν από τον καθένα. Αυτή τη στιγμή διδάσκουμε αρκετούς ηλικιωμένους μαθητές καθώς και μαθητές με αναπηρίες", σύμφωνα με την ιστοσελίδα των αδελφών Valente.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της Ζιζέλ με τον Valente:

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ