H Ζιζέλ και "το άλλο της μισό" έχουν γενέθλια - Δείτε την με την εκθαμβωτική δίδυμη αδερφή της (φώτο)

H γαζέλα έγινε 43 ετών! 

Μπορεί να μην το ξέρατε αλλά η πεντάμορφη  Ζιζέλ Μπούντχεν δεν κυκλοφορεί... μόνο σε μία έκδοση. 

Το διάσημο μοντέλο από την Βραζιλία έχει δίδυμη αδερφή, την Πατρίτσια Νονενμάχερ Μπούντχεν. Και όπως αντιλαμβάνεστε οι δύο καλλονές μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό.

Η Ζιζέλ και η Πατρίτσια είχαν γενέθλια εχθές και έκλεισαν τα 43. Η δίδυμη αδερφή του μοντέλου κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις και αποφεύγει τα φώτα της δημσιότητας. 

Δείτε επίσης:Τελικά τα έχει η Gisele Bundchen με τον ομορφούλη δάσκαλο του ζίου ζίτσου; Κάνουν μαζί κωπηλασία & δείχνουν να το χαίρονται (φωτό)

Η καλλονή γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου το 1980 και ξεκίνησε την καριέρα της στην ηλικία των 14 ετών, όταν την ανακάλυψε σε ένα εμπορικό κέντρο ένα πρακτορείο μοντέλων. 

Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο, σύμφωνα με την κατάταξη του Forbes για το 2014, έχει γίνει το πρόσωπο πολλών πασίγνωστων brands, όπως Chanel, Carolina Herrera, Pantene. Σχεδιάζει, επίσης τη δική της σειρά με εσώρουχα και σαγιονάρες.

Το 2014 αναδείχθηκε από το ίδιο περιοδικό ως η 89η πιο ισχυρή γυναίκα παγκοσμίως.

Έχει ακόμα πέντε αδελφές μεταξύ των οποίων και την Πατρίσια με την οποία είναι δίδυμες. Η Ζιζέλ είναι η μεγαλύτερη. Ο πατέρας της ήταν τραπεζικός υπάλληλος και η μητέρα της καθηγήτρια πανεπιστημίου και συγγραφέας.

Από το 2000 μέχρι το 2005 ήταν σε σχέση με τον ηθοποιό Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Τον Δεκέμβριο του 2006, ξεκίνησε να βγαίνει με τον παίκτη αμερικανικού ποδοσφαίρου, Τομ Μπρέιντι, με τον οποίο παντρεύτηκαν στις 26 Φεβρουαρίου 2009, στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια.

Απέκτησαν μαζί δύο παιδιά: τον Μπέντζαμιν Ρέιν Μπρέιντι (γενν. 9 Δεκεμβρίου 2009) και την Βίβιαν Λέικ Μπρέιντι (γενν. 5 Δεκεμβρίου 2012). Τον Οκτώβριο του 2022, ανακοινώθηκε το διαζύγιο τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ