Εξ οικείων τα βέλη, ο Φίλης κατά του Κασσελάκη: Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες – Δεν θέλουμε πολιτικούς του instagram (βίντεο)

Ο Νίκος Φίλης που ήταν στο πλευρό του Ευκλείδη Τσακαλάτου κατά την παρουσίαση της υποψηφιότητάς του, βάλει κατά του Στέφανου Κασσελάκη

«Εχουμε ανάγκη από πολιτικούς που δεν θα ‘’φυτεύονται’’ από το instagram και τα διάφορα συμφέροντα. Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες», ήταν το σχόλιο του Νίκου Φίλη αναφορικά με την υποψηφιότητα Κασσελάκη για την προεδρία στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο Action 24 πρόσθεσε «πρέπει να δούμε τις θέσεις του. Έχουμε ανάγκη από πολιτικούς που θα προκύπτουν μέσα από την κοινωνία», ενώ συνέχισε να εξαπολύει βέλη κατά του Στέφανου Κασσελάκη λέγοντας «δεν γνωρίζει καν ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ».

 

Το μοντέλο με τους πολιτικούς του instagram ήρθε και στην Ελλάδα

«Δυστυχώς όχι στην Ελλάδα μόνο, αλλά διεθνώς και έρχεται και στην Ελλάδα, έχουμε το μοντέλο των πολιτικών του instagram. Των πολιτικών που ξαφνικά γίνονται γνωστοί από το instagram. Δεν έχουν καμία σχέση με την κοινωνία. Είναι περιηγητές κομμάτων. Άκουσα χθες τον κύριο Κασσελάκη, να υποστηρίζει τον κύριο Μητσοτάκη, όταν ήταν υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ. Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες, αλλά από πολιτικούς που θα δίνουν λόγο στην κοινωνία και δεν θα ‘’φυτεύονται’’ από τα instagram και τα διάφορα συμφέροντα», είπε το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου, αν εννοεί ότι τους «φύτεψαν» τον κ. Κασσελάκη, ο Νίκος Φίλης απάντησε ότι «δεν προκύπτει μέσα από τις ελληνικές πολιτικές διαδικασίες».

Διαβάστε ακόμα: Κασσελάκης: Πλεονέκτημα ότι γνώριζα τον Μητσοτάκη, επέλεξα τον Τσίπρα - Τι είπε για το "ελληνικό όνειρο" (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ