Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, προέρχομαι από την εργασία» - Δείτε το νέο βίντεο που ανέβασε

"Ο λαός δικαιούται να έχει ένα άτομο στην ηγεσία που θα του λέει την αλήθεια" αναφέρει ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Για την άγνοιά του επί συγκεκριμένων πεδίων πολιτικής τοποθετήθηκε με νέα ανάρτηση του σήμερα, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης. «Καταρχάς δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Εγώ προέρχομαι από την εργασία και την κοινωνική ζωή» απαντά με φόντο χθεσινή του συνέντευξη, όπου δήλωσε πως θα επανέλθει αναφορικά με τις αναλυτικές θέσεις του, καταλήγοντας πως «έχετε τον λόγο μου: θα σας λέω την αλήθεια. Έχω καθαρά χέρια».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Χθες εδώ στα Χανιά έδωσα μία συνέντευξη όπου είπα «δεν ξέρω, θα επανέλθω». Τραγικό πράγμα για έναν πολιτικό να λέει «δεν ξέρω κάτι, θα επανέλθω!». Καταρχάς δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Εγώ προέρχομαι από την εργασία και την κοινωνική ζωή. Όλοι αυτοί που είναι επαγγελματίες πολιτικοί και που ξέρουν τα πάντα, για ποιο λόγο μάς έχουν κάνει μία χώρα όπου έχουμε πανάκριβο ρεύμα, τρένα να συγκρούονται μεταξύ τους, έχουμε την πιο μεγάλη φωτιά στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Εγώ έθεσα προτάσεις οι οποίες με εκφράζουν σαν αρχή. Και τις έβαλα μπροστά, φανερά, στον κόσμο για διαβούλευση.

Ο λαός δικαιούται να έχει ένα άτομο στην ηγεσία που θα του λέει την αλήθεια. Ένα άτομο που όταν δεν ξέρει κάτι, θα ξέρει πώς να λάβει την απάντηση. Οποιοσδήποτε έχει περάσει από επιχειρείν και έχει πάρει ρίσκο σε κάτι στη ζωή του, ξέρει ότι το να λες «δεν ξέρω» και να βρίσκεις την απάντηση είναι ο τρόπος με τον οποίο δεν κάνεις λάθη. Για να το πετύχεις αυτό, πρέπει να έχεις καλή κρίση, καλή διαχειριστική ικανότητα.

Πρέπει να έχεις καλούς συμβούλους, οι οποίοι όμως να έχουν πολιτική κατεύθυνση, να έχουν ενσυναίσθηση, να έχουν καρδιά, να έχουν θετικό πρόσημο στον τεχνοκρατισμό τους. Έχετε τον λόγο μου: θα σας λέω την αλήθεια. Έχω καθαρά χέρια. Όσο και να μας χτυπάνε οι άλλοι, όσο και να θέλουν να αμαυρώσουν το όνομα ενός ανθρώπου ο οποίος δεν έχει καμία εξάρτηση, εσείς μου δίνετε δύναμη. Δεν είμαι τίποτα χωρίς εσάς.

Διαβάστε ακόμα: Εξ οικείων τα βέλη, ο Φίλης κατά του Κασσελάκη: Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες – Δεν θέλουμε πολιτικούς του instagram (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Όταν ο Tyler Mcbeth λιοντάρι στο ζώδιο, σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη γιόρτασε τα γενέθλιά του - Με φόντο την Ακρόπολη αγκαλιά με τον υποψήφιο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ