Βίντεο: Η σοκαριστική στιγμή που άνδρας επιτίθεται με σύριγγα σε κοπέλα στην Καισαριανή - Εκτιμάται πως περιείχε σπερματικό υγρό

Αναζητείται ο δράστης....

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια νεαρή κοπέλα στην Καισαριανή, όταν άγνωστος άνδρας της επιτέθηκε με σύριγγα, όπως καταγγέλλει η ίδια. 

Παρότι υπάρχει υλικό από κάμερα ασφαλείας, η αστυνομία δεν έχει εντοπίσει ακόμα τον δράστη και έχει επιδοθεί σε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Το βίντεο που αποτυπώνει καρέ-καρέ την επίθεση εναντίον της άτυχης γυναίκας είδε το φως της δημοσιότητας και προκαλεί αποτροπιασμό. 

Ο άνδρας πλησιάζει από πίσω την κοπέλα και τη γυναίκα που περπατά μαζί της και ενώ εκείνες είναι εντελώς ανυποψίαστες, της μπήγει την σύριγγα στο πόδι - πάνω από τα ρούχα - και εξαφανίζεται τρέχοντας προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Εξ όσων έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, η σύριγγα περιείχε ένα λευκό υγρό.

Ακολούθως, η νεαρή γυναίκα κατευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα Καισαριανής και κατήγγειλε το περιστατικό. Έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ έχει σταλεί και για εργαστηριακή εξέταση το ρούχο της κοπέλας προκειμένου να διαπιστωθεί τι περιείχε η σύριγγα. Προς το παρόν, εκτιμάται πως επρόκειτο για σπερματικό υγρό, όμως αυτό μένει να επιβεβαιωθεί.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ