Διαζύγιο-σοκ στο Χόλιγουντ: Χωρίζουν Joe Jonas και Sophie Turner μετά από 4 χρόνια γάμου - Φρόντιζε τα παιδιά μόνος του όλη την ώρα

Χωριστούς δρόμους θα ακολουθήσει το πρώην ζευγάρι!

Κανείς δεν περίμενε το συγκεκριμένο διαζύγιο! Όπως δείχνουν τα πράγματα χωρίζουν τους δρόους τους ο τραγουδιστής και ηθοποιός, Joe Jonas, και η ηθοποιός του Game of Thrones, Sophie Turner.

Η είδηση έσκασε σαν "βόμβα", καθώς μέχρι πριν από λίγες μέρες το ζευγάρι φαινόταν να είναι ερωτευμένο στις κοινές του εμφανίσεις.

Μάλιστα, πριν δυο βδομάδες η 27χρονη Sophie Turner είχε ανεβάσει και ευχάριστες στιγμές από βραδινή έξοδο σε συναυλία του συγκροτήματος του συζύγου της, των Jonas Brothers.

Ωστόσο, κάποιοι παρατηρητικοί θαυμαστές, είχαν παρατηρήσει την απουσία βέρας.

 

 

Το ζευγάρι ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή μέσω μηνυμάτων στο Instagram, το 2016. Είχαν πολλούς κοινούς φίλους, «οι οποίοι είχαν προσπαθήσει να μας φέρουν σε επαφή. Ακολουθούσαμε ο ένας τον άλλο στο Instagram και μια μέρα, στα ξαφνικά, εκείνος μου έστειλε μήνυμα» , είχε αναφέρει η Turner για τη γνωριμία τους.

Έναν χρόνο μετά ακολούθησε και η πρόταση γάμου. Παντρεύτηκαν στα ξαφνικά σε μια τελετή στο Λας Βέγκας. Στη συνέχεια έκαναν και πολυτελή τελετή σε γαλλικό κτήμα.

 

 

 

 

 

Όπως αποκάλυψε το TMZ, ο 34χρονος τραγουδιστής προσέλαβε δικηγόρο για να αναλάβει το διαζύγιο ενώ το ζευγάρι φαίνεται να είχε πολλά προβλήματα τους τελευταίους έξι μήνες.

 

 

Διαβάστε επίσης: Γάμος-έκπληξη για την «Sansa» του Game of Thrones – Ποιον πασίγνωστο τραγουδιστή παντρεύτηκε;

Το People, ισχυρίζεται ότι έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών μηνών, ο Jonas φέρεται να φρόντιζε τα μικρά παιδιά τους «σχεδόν όλη την ώρα», ακόμα και όταν έκανε περιοδεία με τους αδελφούς του Nick Jonas και Kevin Jonas.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ