Βίντεο που κόβει την ανάσα: Κοριτσάκι κρεμόταν από το 5ο όροφο πολυκατοικίας αβοήθητο - Δείτε πως το έσωσαν 

Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες με τη διάσωση ενός κοριτσιού στην Κίνα.

Η μικρή κοπέλα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε στο κενό από μπαλκόνι πέμπτου ορόφου σε πολυκατοικία στο Τσονγκίνγκ στη νότια Κίνα.

Το κορίτσι έμεινε αβοήθητο κρεμασμένο από το λαιμό από τις μπάρες ασφαλείας της πολυκατοικίας και παρά το σοκ που υπέστη κατάφερε να κρεμαστεί με τα χέρια της και να περιμένει καρτερικά τους σωτήρες της.

Γείτονες σκαρφάλωσαν από τις σιδεριές και κατάφεραν να φτάσουν στο παιδί, ενώ οι υπόλοιποι περίοικοι είχαν στήσει από κάτω αυτοσχέδιο δίχτυ ασφαλείας με κουβέρτες, σε περίπτωση που κάτι πήγαινε στραβά.

Ο ιδιοκτήτης του διπλανού καταστήματος, ο κύριος Τσεν, ήταν ένας από τους άνδρες που βοήθησαν κατά τη διάρκεια του συμβάντος, που έλαβε χώρα το πρωί της 25ης Αυγούστου.

Είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι η διάσωση διήρκεσε περίπου δέκα λεπτά από την πρώτη θέαση του κοριτσιού που αγωνιζόταν να κρατηθεί από τα σίδερα.

Οι γονείς φέρονται να βγήκαν έξω για να αγοράσουν αγαθά για το σπίτι, αφήνοντας το παιδί μόνο του στο σπίτι. Ο κ. Τσεν είπε: «Δεν ανησυχούσα για τον εαυτό μου. Εκείνη την ώρα, η νεαρή κοπέλα κρεμόταν εντελώς έξω από το παράθυρο και ήθελα απλώς να τη σώσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Δεν το σκέφτηκα πολύ. Οι άνθρωποι στον κάτω όροφο βρήκαν μια σκάλα, οπότε ανέβηκα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ