«Δεν θέλω παιδιά» έλεγε η Σοφία Βεργκάρα στον πολύ γοητευτικό τέως σύζυγό της Τζο Μανγκανιέλο -εκείνος της απάντησε: διαζύγιο

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ Σοφία Βεργκάρα και Τζο Μανγκανιέλο χώρισε επίσημα

Η Σοφία Βεργκάρα και ο Τζο Μανγκανιέλο χώρισαν επίσημα, αφήνοντας τους θαυμαστές τους συντετριμμένους να κάνουν εικασίες για τους λόγους πίσω από τον χωρισμό τους. Σε μια συναισθηματική δήλωση στο Page Six, το δίδυμο εξέφρασε την αγάπη και τον σεβασμό του ο ένας για τον άλλον, ενώ ζήτησε ευγενικά να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους, καθώς ξεκινά αυτή η νέα φάση της ζωής τους.

Τι οδήγησε όμως στο τέλος του φλογερού ειδύλλου τους; Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στα δύο αστέρια ρίχνουν φως στη σχέση τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του TMZ, ο κύριος λόγος πίσω από τον χωρισμό του Τζο και της Σοφίας ήταν το ζήτημα των παιδιών.

Ο Joe Manganiello ήθελε να κάνει παιδιά αλλά η Σοφία όχι.

Η αγάπη μεταξύ της Βεργκάρα και του Μανγκανιέλο ήταν αναμφισβήτητα παθιασμένη. 

"Δεν έχω ξαναδεί δύο ανθρώπους τόσο ερωτευμένους, τόσο παθιασμένους και τόσο χαρούμενους. Υπήρχε μια μαγική λάμψη από πάνω τους." αποκάλυψε μία πηγή. Ωστόσο, όσο περνούσε ο καιρός, το αρχικό πάθος που τους έφερε κοντά άρχισε να ξεθωριάζει και η εστίασή τους μετατοπίστηκε σε διαφορετικούς τομείς της ζωής τους.

Πίσω από τη λάμψη και τη γοητεία, οι προτεραιότητές τους διέφεραν, και έγιναν πηγή έντασης. Η Σοφία, μια έξυπνη και εργατική γυναίκα, ανέμενε συνεχώς πιθανά προβλήματα και σχεδίαζε σχολαστικά για αυτά. Από την άλλη, ο Τζο ήταν η επιτομή ενός μεγάλου παιδιού, που απολάμβανε τις χαρές των βιντεοπαιχνιδιών, των ταινιών με υπερήρωες και της αυθόρμητης διασκέδασης.

Αρχικά, αυτές οι διαφορές ήταν το αλάτι στη σχέση τους, αλλά όσο περνούσε ο καιρός, γινόταν όλο και πιο ορατές. Βρέθηκαν να διαφωνούν, με τον Τζο να αναζητά περιπέτειες και τη Σοφία να έλκεται από τα πιο λεπτά πράγματα στη ζωή.

Κι ενώ όπως λένε τα αντίθετα μπορεί να έλκονται, η διατήρηση μιας μακροχρόνιας σχέσης ανάμεσα σε διαφορετικούς ανθρώπους μπορεί να είναι εξαντλητική. Καθώς προέκυψαν οι αληθινές εκδοχές του εαυτού τους, το ζευγάρι άρχισε να νευριάζει ο ένας τον άλλον, επιλέγοντας τη δουλειά από τον ποιοτικό χρόνο μαζί. Ακόμη και τα πιο μικρά περιστατικά προκάλεσαν απογοητεύσεις, οδηγώντας σε μια ισχυρή σύγκρουση. Οι εξαντλητικές διαφορές τους τελικά τούς έκαναν να χωρίσουν συναισθηματικά.

Μετά από χρόνια προσπαθειών να κάνουν τα πράγματα να λειτουργήσουν, η Βεργκάρα και ο Μανγκανιέλο συνειδητοποίησαν ότι ο ρομαντισμός τους είχε τελειώσει. Σταμάτησαν να κάνουν παρέα καθώς οι διαφορετικές συμπεριφορές τους εξακολουθούσαν να τους ταλαιπωρούν.

«Έφτασε το σημείο που τώρα είναι πιο εύκολο και πιο χαλαρωτικό να μην είναι μαζί», αποκάλυψε μία άλλη πηγή. Παρά τον χωρισμό, εξακολουθούν να στοχεύουν στο να παραμείνουν φίλοι, αλλά το ρομαντικό κεφάλαιο της ζωής τους έκλεισε οριστικά.

Διαβάστε επίσης:  Η Sofia Vergara 50άρησε: Δείπνο, πικ-νικ & πάρτι! Ο 30χρονος γιος της, η τούρτα - τσάντα γεμάτη χρήματα (φωτό & βίντεο)

Καθώς οι θαυμαστές συμβιβάζονται με το τέλος της ιστορίας αγάπης της Sofía Vergara και του Joe Manganiello, το ζευγάρι εξακολουθεί να βιώνει με επώδυνο τρόπο τον χωρισμό. Το άλλοτε εκθαμβωτικό ειδύλλιο μπορεί να σβήνει, αλλά και οι δύο σταρ συνεχίζουν να λάμπουν έντονα στην καριέρα τους καθώς ξεκινούν μια νέα φάση της ζωής τους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ