Η περιπέτεια της Selena Gomez: Έσπασε το χέρι της - Έκανε επέμβαση αλλά τώρα...

Ένα ατύχημα είχε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Στο χειρουργείο χρειάστηκε να μπει η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Selena Gomez, καθώς πριν κάποιες μέρες έσπασε το χέρι της. Η Selena ήταν πολύ άτυχη, αφού το ατύχημα που της συνέβη ήταν λόγω απροσεξίας.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε ότι έπεσε και χτύπησε, καθώς περπατούσε από το αυτοκίνητό της για να μπει στο σπίτι της. Φορούσε ένα πολύ μακρύ φόρεμα, το πάτησε και γλίστρησε.

Την αποκάλυψη έκανε στο «The Ellen K Morning Show», με τη ραδιοφωνική παραγωγό Ellen K να της λέει περαστικά και να τονίζει ότι ευτυχώς δεν έπαθε κάτι χειρότερο.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η ραδιοφωνική παραγωγός σχολίασε: "Πώς έσπασες το χέρι σου @selenagomez ??? Και τι μπορώ να πω εκτός από το ότι η ILYSM & εσύ φέρνεις τόση χαρά στον κόσμο. Λυπάμαι για το σπασμένο σου χέρι-αλλά όπως ξέρεις - θα σου προσθέσει δύναμη & χαρακτήρα. Συγχαρητήρια για το #singlesoon και το #wondermind και το #rarebeauty & τόσα πολλά που έρχονται. Είμαι περήφανη για σένα"

Παρά τον αρχικό της πόνο και την ταλαιπωρία, η Selena Gomez φαίνεται να αναρρώνει, καθώς ποζάρει στην κάμερα με το σπασμένο της χέρι, χωρίς να δείχνει σημάδια δυσφορίας.

Διαβάστε επίσης: Happy Birthday Selena Gomez! Tο κοριτσάκι που μεγάλωσε και έγινε superstar έσβησε 31 κεράκια (φωτό)

Στις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει η ίδια σε stories στο Instagram, τη βλέπουμε με casual look. Φοράει μια εκπληκτικά άνετη γκρι φόρμα.

Μόλις έγινε καλύτερα, δεν δίστασε να βγει κιόλας έξω, φορώντας ένα φοβερό baggy jean και ένα λευκό τοπάκι.

Η Selena Gomez με αυτό το stylish outfit πήγε στο γήπεδο για να δει από κοντά τον Leo Messi να παίζει μπάλα για την Inter Miami.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το νέο της single με τίτλο "Single soon".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ