ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Τροποποιούνται οι αναγνωρίσεις λόγω της κακοκαιρίας Daniel

Αλλαγές στο πρόγραμμα της μεγάλης διοργάνωσης

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την χώρα σήμερα δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστη και τη διοργάνωση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Το πρόγραμμα των αναγνωρίσεων των ειδικών διαδρομών από τα πληρώματα τροποιείται λόγω της κακοκαιρίας.

Ο "Daniel" χτυπά την ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας όπου και διεξάγεται μεγάλο μέρος των ειδικών διαδρομών του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

 

 

Οι διοργανωτές παραμένουν σε επιφυλακή και με γνώμονα την κατά το δυνατόν μικρότερη ταλαιπωρία των πληρώματων τροποποίσαν ήδη το πρόγραμμα της ημέρας, επιτρέποντας τις αναγνωρίσεις στην ειδική διαδρομή Ταρζάν που ήταν προγραμματισμένες για αύριο Τετάρτη, αντί της Παύλιανης, στην οποία έχει εκδηλωθεί ισχυρή βροχόπτωση.

Διαβάστε ακόμα: Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Ξεκινά την Πέμπτη η μεγάλη διοργάνωση

Η σημερινή ημέρα αναγνωρίσεων περιλαμβάνει περάσματα και από τις ε.δ. Καρούτες και Ελευθεροχώρι, ενώ το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας θα αποφασιστεί αργότερα, απόψε.

Σε κάθε περίπτωση η διοργάνωση παρακολουθεί τα καιρικά φαινόμενα με ιδιαίτερη προσοχή και βρίσκεται σε ετοιμότητα για να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε συνθήκη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ