Madame! Η Βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας με την ωραιότερη μακράν καλοκαιρινή της εμφάνιση - Έμφαση στο τιρκουάζ

Εκθαμβωτική η Βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας!

Η Βασίλισσα Maxima της Ολλανδίας αποτελεί αναμφίβολα fashion icon. Οι εμφανίσεις της Ολλανδής γαλαζοαίματης έχουν πάντα έναν αέρα κομψότητας και στυλιστικής έκφρασης. Όπου κι αν πηγαίνει, η Βασίλισσα Μάξιμα κλέβει τις εντυπώσεις με το απαράμμιλο στυλ της.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με την καλύτερη εμφάνισή της αυτό το καλοκαίρι. Η βασίλισσα φόρεσε ένα απίθανο τιρκουάζ φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες. Το φόρεμα είναι όλο τιρκουάζ εκτός από το πάνω μέρος του, το οποίο είναι και αυτό χρυσό, ώστε να δημιουργείται ισορροπία με τα σχέδια του φορέματος στο κάτω μέρος. Στους αγκώνες της πέφτει χαλαρά και μια εσάρπα στο ίδιο έντονο τιρκουάζ με αυτό του φορέματος, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι πρόκειται για ένα ενιαίο κομμάτι.

Εντπωσιακά είναι και τα τιρκουάζ σκουλαρίκια που επέλεξε να φορέσει, για να ολοκληρώσει αυτό το απίθανο outfit. Στα χέρια της η Βασίλισσα Μάξιμα κρατά και ένα μεταλλικό μπλε τσαντάκι, με χρυσαφί λεπτομέρειες. Τα μαλλιά της τα άφησε λυτά κάτω σε ένα κομψό αλλά απλό χτένισμα.

Διαβάστε επίσης: Βασίλισσα Maxima της Ολλανδίας: Τα καλοκαιρινά της outfit, τα μεγάλα καπέλα, τα στυλάτα φορέματα, τα προσεγμένα αξεσουάρ

Η Βασίλισσα Maxima, η οποία είναι η σύζυγος του Βασιλιά Γουλιέλμου Αλέξανδρου της Ολλανδίας, φαίνεται να αγαπάει πολύ τη μόδα, αφού όλες οι εμφανίσεις της μαγνητίζουν τα βλέματα.

Φανερή είναι επίσης και η αγάπη της Βασίλισσας Maxima για τα έντονα χρώματα, αφού τα προτιμάει σε πολλές εμφανίσεις της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ