Απολαύστε τον Good Job Nicky να τραγουδά το «δεν έχω αγκαλιά» του Γιάννη Πάριου - Ο γιός μιμείται τον πατέρα του (βίντεο)

Ο γιος του Γιάννη Πάριου ερμηνεύει για πρώτη φορά τραγούδι του πατέρα του

Μία ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε στους παρευρισκόμενους σε φεστιβάλ στη Χίο ο Good Job Nicky, ο οποίος ερμήνευσε για πρώτη φορά επί σκηνής τραγούδι του πατέρα του, Γιάννη Πάριου.

Ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου έχει καταφέρει εδώ και αρκετά χρόνια να χαράξει το δικό του δρόμο στο χώρο της μουσικής, ερμηνεύοντας ξενόγλωσσα τραγούδια.

Ωστόσο, σε εμφάνισή του στο 2ο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ στη Χίο, ο νεαρός καλλιτέχνης είχε μια έκπληξη για τους θεατές, αφού τραγούδησε για πρώτη φορά και ένα τραγούδι του πατέρα του, Γιάννη Πάριου.

Διαβάστε ακόμα: Good Job Nicky: Το τρυφερό φιλί στη μαμά του, Σοφία Αλιμπέρτη - Η σπάνια εμφάνιση του αδερφού του, Μιχαήλ - Άγγελου (φωτό)

Η ερμηνεία του αλά... Πάριος

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που «ανέβασε» στον λογαριασμό της στο Instagram η δημοσιογράφος Γωγώ Αυγερινοπούλου, ο Good Job Nicky καταγράφεται στη σκηνή του φεστιβάλ να ερμηνεύει με χιούμορ το τραγούδι «Όλη η ζωή μου» του πατέρα του.

Ο ίδιος αστειεύεται την ώρα που τραγουδάει, προσπαθώντας να μιμηθεί την «τεράστια» φωνή του αγαπημένου Έλληνα τραγουδιστή, με τη δημοσιογράφο να σχολιάζει στη σχετική ανάρτησή της και το πόσο επικοινωνιακός είναι.

Διαβάστε ακόαμα: Σοφία Αλιμπέρτη - Γιάννης Πάριος: Περήφανοι για τον γιό τους Nicky - Μας ξεναγεί στο minimal λευκό παραδοσιακό σπίτι της Πάρου (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ