Ελένη Ψυχούλη: Θύμα της κακοκαιρίας Daniel - Το δικό μου χωριό δεν υπάρχει -Έχουν γκρεμίσει το σπίτι του αδελφού μου

Η γνωστή συγγραφέας και συντάκτρια σε πολλά περιοδικά και εφημερίδες, Ελένη Ψυχούλη, μίλησε για την καταστροφή του χωριού της στον Βόλο, το οποίο έπληξε η κακοκαιρία Daniel. Η Ελένη Ψυχούλη, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την τηλεοπτική της παρουσία ως παρουσιάστρια στην καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ "Σεφ στον αέρα" , συγκλονίζει με όσα λέει στην κάμερα της εκπομπής "Στούντιο 4" της ΕΡΤ.

Όπως ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή πλησιάζει το καραβάκι να μας σώσει. Επειδή ακούγονται μόνο τα μεγάλα χωριά, θα πρέπει να ξέρετε ότι όλη η ακτογραμμή του Πηλίου έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Το δικό μου χωριό δεν υπάρχει. Έχουν γκρεμίσει το σπίτι του αδελφού μου όπως και πάρα πολλά σπίτια. Έχουν καταστραφεί οι δρόμοι, το ποτάμι έκοψε τις γέφυρες κι έκοψε το χωριό στα δύο.

Είναι βιβλική η καταστροφή. Εγώ δεν θα πω για κυβερνητικές ευθύνες, διότι καταλαβαίνω ότι κανένα κράτος δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό που έγινε που είναι πρωτόγνωρο. Είμαστε ξεκομμένοι από τα πάντα και οι καταστροφές είναι τεράστιες. Δηλαδή αυτά είναι πράγματα τα οποία δεν θα μπορέσουν να γίνουν και να ξαναχτιστούν τα επόμενα δέκα χρόνια».

Διαβάστε επίσης: Σοκαριστικές οι καταστροφές της κακοκαιρίας Daniel: Απεγκλωβισμοί με τη βοήθεια του στρατού - Μαγνησία, Καρδίτσα και Τρίκαλα στο έλεος

Οι εικόνες από την καταστροφή στον Βόλο είναι πραγματικά σοκαριστικές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ