Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ευκαιρίες να είμαστε πιο αποτελεσματικοί σε ό,τι επιδιώξουμε να κάνουμε

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου και στο μεγαλύτερο μέρος της Κυριακής μέχρι τις 19:36 που θα προχωρήσει στον Λέοντα. Την Κυριακή θα βγει σε φάση κενής πορείας από τις 15:47 μέχρι τις 19:36 που θα περάσει στον Λέοντα. Οι όψεις της το Σάββατο είναι αρκετά θετικές, όπως το εξάγωνο με τον Δία και το εξάγωνο με τον Ήλιο, δίνοντας ευκαιρίες να είμαστε πιο αποτελεσματικοί σε ό,τι επιδιώξουμε να κάνουμε.

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατο η Σελήνη στον Καρκίνο σας ζητά να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, στην οικογένεια αλλά και στο σπίτι. Μολονότι είστε οι δυναμικοί του ζωδιακού, αυτό το Σαββατοκύριακο προτιμήστε να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, τον χώρο του σπιτιού και μη διασκορπίζετε την ενέργεια σας από δω κι από κει. Προσέξτε λίγο περισσότερο και τα οικονομικά σας. Εύκολα μπορεί να το παρακάνετε με ψώνια. Η Κυριακή στο μεγαλύτερο μέρος της μπορεί να σας ζορίσει λίγο, καθώς η Σελήνη συναντιέται με τον Πλούτωνα σε απαιτητική όψη αντίθεσης. Μπορεί να υπάρχει κάτι που σας δημιουργεί αγωνία και πιθανώς να μη βρίσκεται και η ιδανική λύση

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να κάνατε όνειρα για εξόδους, εκδρομές, κλπ., αλλά πιθανώς να μη βρίσκετε τόσο καλή ιδέα να τρέχετε από δω κι από κει, άσχετα με τις προσκλήσεις που δέχεστε αυτές τις μέρες. Παρόλα αυτά, το Σάββατο με τόση έμφαση στον τομέα της επικοινωνίας πιθανώς να έχετε κάποιες συναντήσεις ή επαφές ακόμη και για δουλειά. Την Κυριακή, με την πολύ έντονη επιρροή της Σελήνης σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, ο τομέας της επικοινωνίας και των επαφών ενεργοποιείται ιδιαίτερα, αλλά μπορεί ειδικά προς το μεσημέρι να συναντήσετε κάποιες συμπεριφορές που δεν σας αρέσουν καθόλου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προηγούμενες μέρες με τη Σελήνη στο ζώδιο σας μπορεί να ήταν πιο κουραστικές για σας ή να σας γέμισαν με περισσότερη αγωνία, πιθανώς όμως η κρίση σας να επηρεάστηκε κι από τους λάθος ανθρώπους. Κάποιες φορές τα μεταβλητά ζώδια όπως το δικό σας είναι ευεπηρέαστα στις απόψεις των άλλων. Κι αυτό πιθανώς να σας έριξε και ψυχολογικά. Το Σάββατο η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο, δημιουργώντας κάποιες αγωνίες σε πρακτικά ζητήματα είτε της δουλειάς είτε των οικονομικών. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ