Bill Gates: "Χαζοπαππούς" ο διάσημος δισεκατομμυριούχος - Διαβάζει παραμύθια στην εγγονή του

Οικογενειακές στιγμές του παππού Μπιλ Γκέιτς με την εγγονή του!

Ο γνωστός επιχειρηματίας και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, ο Bill Gates, έγινε σχετικά πρόσφατα παππούς. Από τότε, σύμφωνα με τον ίδιο, βλέπει πολλά πράγματα διαφορετικά και αντιλαβάνεται εκ νέου τον κόσμο.

Σε ανάρτησή του στο Instagram τον βλέπουμε σε μια πολύ διαφορετική εικόνα από αυτήν που έχουμε συνηθίσει. Ο Bill Gates κάθεται χαλαρός στον καναπέ, διαβάζοντας παραμύθια στην πολυαγαπημένη του εγγονή.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης σχολίασε: "Το να γίνω παππούς μου έδωσε έναν εντελώς νέο φακό για να δω τον κόσμο μέσα από αυτόν. Με παρακινεί να διασφαλίσω ότι η εγγονή μου -και όλα τα εγγόνια μας- θα κληρονομήσουν έναν καλύτερο κόσμο από αυτόν που γεννήθηκαν."

 

 

Ο Bill Gates εφιστά την προσοχή στο γεγονός ότι θέλει να φτιάξει έναν καλύτερο κόσμο για τημονάκριβη εγγονή του.

Διαβάστε επίσης: Μπιλ Γκέιτς: Θα γίνει παππούς & τον έπιασαν ανησυχίες: Τι κόσμο θα αφήσουμε στα εγγόνια μας;

Ο Μπιλ Γκέιτς έγινε παππούς όταν η μεγαλύτερη κόρη του, Jennifer, καλωσόρισε το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Nayel Nassar. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τα νέα στο Instagram με μια φωτογραφία των ποδιών του μωρού τους. Η Jennifer έγραψε: "στέλνοντας αγάπη από την υγιή μικρή μας οικογένεια".

 

 

Η πρώτη ανάρτηση του Bill Gates με την εγγονή του ήταν άκρως συγκηνιτική γράφοντας, "Ανυπομονώ να σε δω να ανακαλύπτεις τον κόσμο".

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ