Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Τα 5 παιδιά του, συμφώνησαν στη μοιρασιά των 7 δισ. - Κερδισμένοι και χαμένοι της αμύθητης περιουσίας (βίντεο)

Τα πέντε παιδιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, τρεις μήνες μετά τον θάνατό του, συμφώνησαν στον τρόπο που θα μοιράσουν την περιουσία του

Τα πέντε παιδιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι πέτυχαν συμφωνία για να αποδεχθούν την κληρονομιά του Ιταλού πολιτικού και επιχειρηματία, που απεβίωσε τον περασμένο Ιούνιο, αναφέρουν δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Συμφωνία για την περιουσία του Μπερλουσκόνι

Όπως γράφει η ιταλική εφημερίδα «il Messaggero», η πρωτότοκη κόρη του Μπερλουσκόνι, η Μαρίνα, και ο μεγαλύτερος γιος του, ο Πιερσίλβιο, σύμφωνα με τις επιθυμίες του πατέρα τους, λαμβάνουν το 60% επί του συνόλου της περιουσίας του. Τα τρία μικρότερα παιδιά -η Ελεονόρα, η Μπάρμπαρα και ο Λουίτζι, τα οποία ο «μίστερ τιβί» είχε αποκτήσει από τον γάμο με τη Βερόνικα Λάριο- συμφώνησαν να λάβουν το υπόλοιπο 40%.

Βάσει της συμφωνίας αυτής, δεν θα χρειαστεί αναλυτικός κατάλογος για την εκτίμηση της αξίας κάθε κινητού και ακίνητου αγαθού που απαρτίζουν την περιουσία του «Καβαλιέρε». Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, το σύνολο της περιουσίας του Μπερλουσκόνι ανέρχεται σε περίπου 7 δισεκατομμύρια ευρώ.

Η εφημερίδα της Ρώμης «il Messaggero» γράφει, ακόμη, ότι θεωρείται πιθανό τα πέντε παιδιά του Μπερλουσκόνι να αποφασίσουν να προχωρήσουν σε πώληση της βίλας Τσερτόζα, στη Σαρδηνία, για την απόκτηση της οποίας, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν αγοραστές που έχουν προσφέρει πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ.

Δείτε ακόμα: Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Κοσμοσυρροή στο τελευταίο αντίο - Χιλιάδες Ιταλοί αποχαιρέτισαν τον Καβαλιέρε (φωτό - βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Ούτε μία, ούτε 2: Οι 30 γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του Silvio Berlusconi - Ξανθιές, μελαχρινές, μικρές τρελαίνονταν για το Λατίνο εραστή του 1,68μ (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ