Ούτε μία, ούτε 2: Οι 30 γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του Silvio Berlusconi - Ξανθιές, μελαχρινές, μικρές τρελαίνονταν για το Λατίνο εραστή του 1,68μ (φωτό)

Κούκλες όλες!

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 86 ετών στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε της Ρώμης, αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.

Είχε ζήσει θα λέγαμε μία πολυτάραχη ζωή από πολιτικά σκάνδαλα και διαφθορές έως όργια σε βίλες. Ο Μπερλουσκόνι ήταν λάτρης του γυναικείου φύλου και από τη ζωή του πέρασαν πάρα πολές καλλονές γυναίκες. 

Δείτε εδώ το Slideshow με τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Είχε παντρευτεί για πρώτη φορά το 1965 σε ηλικία 29 ετών με την Carla Elvira Dall'Oglio, με την οποία και απέκτησε τα δύο πρώτα του παιδιά, τη Μαρίνα και τον Πιερ Σίλβιο. Ωστόσο, το 1980 αποκαλύφθηκε ότι ο διατηρούσε σχέση με την Ιταλίδα ηθοποιό, Veronica Lario, με την οποία και απέκτησε τα τρία άλλα παιδιά του.

Διαβάστε ακόμη: Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Η πολυτάραχη ζωή του πρώην Πρωθυπουργού της Ιταλίας - Οι γάμοι, τα παιδιά & η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά (φωτό -βίντεο)

Χώρισε με την πρώτη του σύζυγο το 1985, ενώ παντρεύτηκε με την ηθοποιό 1990. Λόγω και του στάτους που είχε ο «Καβαλιέρε», ο γάμος του θεωρήθηκε ως μία μεγάλη κοινωνική εκδήλωση με αρκετούς καλεσμένους να δίνουν το παρών.

Η διαδικασία για το δεύτερο διαζύγιο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι ήρθε το 2009, ύστερα από την οργισμένη επιστολή της Λάριο μετά τις αποκαλύψεις για σχέσεις του συζύγου της με ανήλικες κοπέλες. Μετά την απόφασή της να ζητήσει διαζύγιο από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η Βερόνικα Λάριο «έσπασε» τη σιωπή της για τον έγγαμο βίο τους.

 

 

Το διαζύγιό τους βγήκε το 2012 και έτσι ο Σίλβιο αναγκάστηκε κάθε χρόνο να καταβάλλει 16,8 εκατ. ευρώ στην πρώην σύζυγό του.

Ο συμβολικός γάμος του Καβαλιέρε σε ηλικία 85 ετών - Η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν μοιραία πάνω στη «χήρα» του «Καβαλιέρε», την Μάρτα Φασίνα. Μια γυναίκα που μπήκε στη ζωή του όσο εκείνος συμπορευόταν με την επί χρόνια σύντροφό του, την Φραντσέσκα Πασκάλε. Για χάρη της Μάρτα, ο Μπερλουσκόνι άνοιξε νέο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή.

 

 

Διαβάστε ακόμη: Πέθανε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι - Ποιος ήταν ο "Καβαλιέρε" (φωτό - βίντεο)

Η Μάρτα, η οποία φέρεται να έχει τατουάζ στο σώμα της τα αρχικά του δισεκατομμυριούχου SB, είχε υποστηρίξει το πολιτικό κόμμα που ίδρυσε ο Μπερλουσκόνι τη δεκαετία του '90 και τον γνώριζε από τότε που η ίδια εργαζόταν στην ποδοσφαιρική ομάδα της Μίλαν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ