Συνελήφθη πασίγνωστος παίκτης του NBA: Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της κοπέλας του & πρώην παίκτριας του WNBA

Κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία αντιμετωπίζει ο διάσημος μπασκετμπολίστας.

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, ο οποίος παίζει μπάσκετ για τους Χιούστον Ρόκετς, συνελήφθη με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας. Ο διάσημος γκαρντ φέρεται να βιαιοπράγησε εναντίον της συντρόφου του.

Πιο συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Δευτέρας ο μπασκετμπολίστας επέστρεψε στο ξενοδοχείο Millenium της Times Square, όπου διέμεναν μαζί με την Κάισρ Γκόντρεζικ, πρώην αθλήτριας του WNBA και σύντροφό του.

Εκείνη ούσα αναστατωμένη με την αργοπορημένη ώρα κατά την οποία γύρισε πίσω μετά τη βραδινή του έξοδο, καθυστέρησε να του ανοίξει την πόρτα. Τότε ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ εκνευρίστηκε.

Όταν κατάφερε να μπει στο δωμάτιο της επιτέθηκε.

Μάλιστα, σύμφωνα με αμερικανικά Μέσα, η Γκόντρεζικ φέρεται να διακομίστηκε στο νοσοκομείο με τουλάχιστον ένα σπασμένο οστό και πολλαπλούς μώλωπες στο σώμα της, δείγμα της αγριότητας των χτυπημάτων του νεαρού αθλητή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πόρτερ είχε συλληφθεί στο παρελθόν τον Νοέμβριο του 2020 στο Οχάιο με την κατηγορία της οπλοκατοχής. Ωστόσο το δικαστήριο δεν του είχε απαγγείλει κατηγορία. Οι Κλίβλαντ Καβαλίερς τον έθεσαν εκτός ομάδας για το πρώτο μισό της σεζόν και ανταλλάχθηκε στο Χιούστον τον Ιανουάριο του 2021.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ